Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

wspolczesni mezczyzni to straszni qrwiarze

Polecane posty

Gość Katowiczanka z kce
Kobiecy Karol co sądzisz o takim mieście jak Katowice czy wg ciebie to dziura i zadoopie skoro Rzeszów Tarnów tak nazywasz to czy Katowice też?

Gość gość
:D

Gość Katowiczanka z kce
KK autorze czy twoim zdaniem Katowice są dziurą?

Gość am_Dyzio
fantastycznie, że kobiety zgodnie z panującą modą wskoczyły w sukienki, zgodnie z panującą modą pozbywają się 'wiaderek' , czyli tzytzkonoszy i okazują prawdziwe swoje EGO odnośnie wielkości swoich tzytzków ale nie chodzi o wielkość tzytzków, kobieta wskoczyła w piękną sukienkę w maki polne , pod sukienką nie ma NIC i na ławce w parku siedząc obok faceta podwija sukienkę, centymetr za centymetrem do góry a PIERDOŁA obok siedzący opowiada o muzyce , w końcu kobieta podwinęła sukienkę , że vaginę widać na wierzchu a PIERDOŁA nie widzi NIC i nadal opowiada o operetce , w końcu kobieta ma dość tego pierdzielenia i słuchania o muzyce, bierze rękę faceta i kładzie na swojej gołej vaginie i tłumaczy, - tu mam w tym miejscu miejsce zabaw a tam poniżej , pokazuje , tam mam dwa szamba i do tych miejsc nawet się nie zbliżaj a teraz mnie pocałuj w policzek PIERDOŁO !