Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cienie do powiek czy warto inwestować?

Polecane posty

Gość gość

Mam trochę ponad 30 lat. Robię sobie dzienny makijaż. Do tej pory używałam drogeryjnych cieni i nie jestem zadowolona. I teraz zastanawiam się czy kupić jakieś lepsze matowe cienie czy spróbować jakiś innych drogeryjnych. Dawno nie kupowałam nic nowego. Ostatnio revolution ale nie jestem zadowolona. Doradźcie jakie cienie używacie do dziennego makijażu. Jest mnóstwo opinii w necie, ale ciężko mi się zdecydować.

Gość gość
Używam tylko ekologicznych.

Gość gość
Dostałam w prezencie paletkę sephory i widzę zdecydowaną różnicę. Wcześniej wydawało mi się, że cienie bez względu na firmę będą podobne i, że nie warto wydawać kasy, bo zaraz upuszczę i mi się pokruszą... Ale teraz widzę, że warto zainwestować, zwłaszcza, że to kosmetyk, który wystarcza na długo.

Gość gość
Ja polecam inglota,mozesz sama skomponowac paletke,maja super cienie,szczegolnie wlasnie matowe

Gość gość
Od kiedy kupiłam Naked z Urban Decay (a po nich następne podobne, obecnie ulubione marki to Nabla i MAC) zdecydowanie uważam, że warto inwestować, nawet w takie podstawowe. Tego nie zużywasz w miesiąc, a różnica w rezultacie i trwałości jest nieporównywalna.

Gość gość
Ja mam paletę z The Balm i dla mnie jest super

Gość gość
Raczej warto. Ja nie jestem specem od make upu ale paleta lepszej jakości ułatwia i przyspiesza wykonanie makijażu, który za dnia lepiej się nosi. U mnie cienie z Sephory się nie sprawdziły - wiele się osypuje, nie podzielam też zachwytów Zoevą, ale The Balm Nude Dude jest wg mnie świetna.

Gość gość
Naked to jakas pomyłka, szkoda pieniędzy, lubię MAC i HUDA

Gość gość
Ale nikt nie mówi o bazę pod cienie, która jest bardzo ważna! Wtedy cienie trzymają sie cały dzień i są bardziej intensywne. Mój faworyt to Mac

Gość gość
Ja za to bardzo polecam zoevę. Przerzuciłam się na nią z make up revolution i różnica jak ziemia, a niebo, cudnie mi się z nimi pracuje. A cena, jak na taką jakość i fakt, że to produkt który wystarcza na długo, jest moim zdaniem naprawdę korzystna. Miałam też okazję korzystać z brzoskwiniowej czekoladki the balm i też jest super, ale już znacznie droższa. Z hudy beauty też kiedyś korzystałam, ale się trochę zawiodłam, jak na taką cenę i renomę.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi. Myślę, że poszukam czegoś droższego i wypróbuje. Jeszcze raz dzięki

Gość gość
Mac