Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Antka i Juleczki

Prowokacje z grudniowkami etc

Polecane posty

Gość Mama Antka i Juleczki

Moje panie, pragnę orzec, że ta żałosna podróba co zaklada teraz tematy typu " mamusie na styczen 2019 zapraszam do przemysluwan" to nie moja robota! Ja od kilku dni was nie trollowalam, co pewnie zauważyliście,jestem z Misiem Pysiem na krotkim city- breaku w Izraelu. Weszłam tylko na chwilę sprawdzić co tam u was- a tu jakaś tania chińska podróba wykorzystała fakt, że mnie nie ma i rosci sobie prawa do trollowania tego działu! Więc żeby nie było- mnie nie ma od przedwczoraj do środy. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam znad rześkiego piwka na plaży w Tel- Avivie. Może przyszla mamusia vel mamuniaameleczki vel Anawtylekkopana vel mama julci i srantosia

Gość gość
Ty idź Juleczkę piersią nakarm bo dzidzi głodne. Pomijając fakt, że to dzidzi ma 2 latka. A o Izraelu to ty sobie możesz pomarzyć ty bezrobotna idiotko. Co z 500 plus masz nie?

Gość gość
2:29 Pojmij kobieto że to było prowo, nie mam żadnej Juleczki. Nie mam też zadnej Amelki i co miesiac nie zachodze w ciążę. Fikcja, panimajesz co to?Wyłączam tę kafeterię bo Misiu już popływał i zmierza w moim kierunku. Morze nocą- to jest to.

Gość gość
Izrael-Tel Aviv Boguchwała pod Rzeszowem Dębica i pewnie jeszcze jakieś inne nicki geograficzne tych twoich prowokacji.

Gość gość
Wow, kilkadziesiąt prowo zalało forum