Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

chcialbym miec 3000 zł netto miesiecznie na koncie

Polecane posty

dorobilsbym sie w kilka lat jakiegos auta, dzialeczki idomek moglbym na niej malutki 20m2 zaczac budowac...ach, te marzenia 😍 🖐️ :o

Gość gość
Domek 20m2? Ujowe te marzenia. xD Tyle to mają altanki na ogródkach działkowych. xD

Gość gość
Co robiłeś u tego geja w mieszkaniu?

Gość gość
Miałem 6500 netto ale prezes sieo obraził i chòja już mam wracam do dzielni gdzie mnie czeka na mnie przy dobrych wiatrach 2000 na rękę x

Gość gość
Pisałeś, że z rodzicami mieszkasz. Na 20m2 z rodzicami? Śpisz z mamą i tatą w łóżku?

zalosne to dla mnie jest, spuszczac sie 3000zl, jakis czas temu ogladalem ile zarabiali najbogatsi ludzie na swiecie, to bill gates mial 500 milionow dolarow miesiecznie :(

Gość gość
Karol, na seks się umawiasz, a potem narzekasz, że wszyscy chcą tylko seksu, jak ty tak samo. xD

Tak, z rodziacami ale nie zajmuje calego domu tylko jego część. WIęc łazienka + pokój + przedpokój tyle zajmują. Mam swój pokoj, swoją łazienkę i przedpokoj na piętrze.

Srynik dziś Cóż, no to dla mnie ta kwota 3000zł netto co miesiąc na koncie jest obecnie magiczna i wymarzona. Tyle by mi wystarczylo pospelniac w ciagu kilku lat marzenia ktore mam.

gość dziś Nie umawiam. To bylo lata temu. Czy przez to, ze z kims sie kiedys spotkalem i i tak nic z tego nie wyszlo mam byc juz zawsze skazany na samotnosc i adoracje seksoholikow?

Gość gość
Dzialeczka? Za 3000 miesięcznie i domek za kilka lat? Jakim cudem?

Gość gość
Kobiecy, a ktoś leci na łysych? P.S. twoi rodzice znali jakiegoś twojego chłopaka?

Takim, ze dzialki sa w pewnych rejonach już od 15 000 zł Taki domek mozna postawic za 40 000 zł Uzywane autko to koszt 4000zł, kolezanka z pracy ktora zdala jesienią zeszlego roku prawko jezdzi takim od października i sb chwali, a nie jest to wcale jakis mega stary sypiacy sie rdzawy gruchot. Odkladajac miesiecznie 2000zł to takie sumy moglbym uzbierac w ciagu kilku lat, powiedzmy 5ciu.

Gość gość
Wszystko chcesz mieć najtańsze, najmniejsze i badziewne. Żenujące te marzenia. xD

gość dziś Dla mnie nie mialo to znaczenia, czy lysy czy nie. Nie znali, bo ja nie mialem nigdy kogos takiego.

gość dziś Dokladnie, ale sie nie zgadzam z tą drugą częścią. Dla Ciebie to "badziewne", a dla mnie nie. Dla mnie to szczyt moich marzeń, choć Ty anonimie nigdy tego nie zrozumiesz 🖐️

Gość gość
Działka za 15 000? Chyba rolna... domek za 40 000? Gdzie?

Gość gość
Latrynkę sobie postawisz przy tym budżecie. Będziesz cały dzień srał z laptopem na kolanach pisząc na Kafe, Karol. xD P.S. koszmar, chciałeś wypieścić Przemka Prawika, jednego z największych oblechów i pojeebów tego forum, który wstawiał zdjęcia swojego góówna. xD

gość dziś Nie siedze caly dzien z laptopem odkąd pracuje, czyli ponad 3 miesiace 🖐️ poza tym, nie wykonywalem tej czynnosci fizjologicznej nigdy caly dzien, skad taki pomysl ze mozna tak w ogole? Latrynki nie potrzebuje, bo mam cywilizowaną łazienke. Ale po tym co sie dowiedzialem juz nie chce tego zrobic. Uspokoj sie.

Gość gość
Postawisz klocka w latrynie. xD

Gość madry czlowiek3888
dlaczego tepa c***o ni epojeziesz za granice na jakis zmywak? tylko narzekasz fujaro na ta swoją Biedronke za 1300zł?? jaki masz problem myc gary w Angli? w Holandi sadzic tulipany papryke???polskie studnetki jada ,to i ty bys sie nadal c***o. za 5 tys zł miesiecznie... a jak nie to doopy myc starym Niemkom za 4 tys zł. uzalaj sie dalej c***o.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś Stawiam co dzien w muszli którą ty wytoczyles w fabryce ^^ x Tu nie Srynik, ja ci nie piszę swoich sado-maso fantazji z tobą w roli głównej jak on. xD

madry czlowiek3888 dziś Dlatego ze jestem polakiem i tu w moim kraju mam zarabiac tyle zeby mnie stac na to bylo, a nie u obcych za granicami dawac sie wykorzystywac. Juz bylem w Niemczech, dziekuje. Nie uzwalam sie, tylko pisze co mysle i czuje. Dostrzez roznice, nieuku.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś gość dziś Tak, a skad ja mam wiedziec kim Ty nieudaczniku jestes.. [czesc[ x Dlaczego mnie wyzywasz, niedorozwinięty wieśniaku? Nieudacznikiem jesteś jak na razie ty, mieszkając ze starymi i robiąc za 1500 miesięcznie. Przeczytaj książkę, bo nawet nie umiesz pisać poprawnie po polsku. xD Ja się nie nabijam na dildosa jak ty i nie umawiam na seks. xD