Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z którą spotyka się mój syn.

Polecane posty

Gość gość

Syn ma 16 lat, spotyka się z dziewczyną. Dziewczyna ma niebieskie włosy, mocny makijaż, dziwne ubrania. Syn ubiera się zwyczajnie i jestem w szoku, że akurat taka dziewczyna zawróciła mu w głowie. Czy reagować? Myślałam, żeby ją poznać i zaprosić do domu, ale zaraz potem jak pomyślę o tym, co ona zrobiła ze swoim wyglądem to mi się odechciewa i tylko czekam, aż przestaną się widywać.

Gość gość
Poczekaj, przejdzie mu raczej. Tylko uświadom mu kwestie zabezpieczenia bo takie laski są zdolne e do wszystkiego.

Gość gość
Czy rozmawiać z nim na temat tej dziewczyny jak widzi tą ralację, jaka ona jest, czy tylko o zabezpieczeniach? Nie mam pojęcia dlaczego akurat tak wybrał. Czasem mam schizy, że ona go czymś zarazi, że może ma bujną przeszłość. Ale nie mam podstaw by ją oskarżać, oceniam tylko po wyglądzie. Bardzo dizwnym i mocno ekscentrycznym.

Gość gość
Taki wygląd to nic złego. Po prostu ma taki styl.

Gość gość
Powiedz mu że musi używać prezerwatyw i niech nie wierzy w to że ona bierze tabletki czy coś. Taka laska na 90% szlaja się i puszcza na potęgę. To już nie chodzi o ciążę ale o choroby. A to że się już przelizali to już pewne.

Gość gość
Pewnie tylko gra w gry komputerowe stąd te włosy i jego zainteresowanie.

Gość gość
Bardziej niż na jej wygląd zwróć uwagę na jej zachowanie. Dlatego zaproś ją do domu aby móc poczynić obserwacje. Przemalować włosy, zmyć makijaż, przebrać ubranie można w jednej chwili. A charakteru i usposobienia człowieka się nie zmieni.

Gość gość
Nie panikuj, syn ma dopiero 16 lat i najprawdopodobniej będzie miał jeszcze kilka dziewczyn, zanim zostaniesz teściową. Jeżeli to jego pierwsza dziewczyna na pewno warto zainteresować się , czy ma wiedzę na temat antykoncepcji. Nie piszesz , czy dziewczyna jest jego rówieśnicą, jeżeli tak, to eksperymentowanie ze zmianą wizerunku u takich dziewcząt to raczej norma. Robią to pod wpływem gier lub aktualnej mody. Moja córka w tym wieku zaczęła ubierać się na czarno, nosić glany i ciemny makijaż. Przeszło. Teraz jak widzi siebie na zdjęciach z tego okresu, mówi, że wyglądała żenująco.

Gość gość
Nie bój się, w wieku 16 lat hormony szaleją i syn mimo wszystko potrafi sobie selekcjonować dziewczyny wg. klucza wartości "materiał na przeczekanie" vs "można się o nią starać". Skoro dziewucha jest ekscentryczna najpewniej liczy na wprowadzenie w świat sexu, bo te pokolenia już w jakieś tam romantyczne bajki nie wierzą.