Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przesadzilam z wylewnoscia do niego?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie od pewnego czasu z facetem, byc moze cos z tego bedzie, ale poki co nie chce za bardzo pokazywać że mi na nim zalezy. Pomimo tego, ze ostatnio do czegos pierwszy raz miedzy nami doszło. Po tym on byl bardzo mily i czyly, przytulal mnie i juz planowal nastepne spotkanie. Nastepnego dnia czyli wczoraj, napisal mi bardzo milego smsa, ze ma nadzieje, ze teraz bede sie czesciej z nim spotykala i nie bedzie musial tyle czekac co ostatnio na nasze spotkanie i ze bylo cudownie i dziekuje mi za wspaniala noc. A ja na to odpisałam mu, że " To sie ciesze ,ze udalo mi sie Ciebie troche zrelaksoac na poczatek tygodnia i mam nadzieje, ze przyjemniej wstawalo Ci sie do pracy ;) ( bo opowiadał mi, ze ostatnio jest spiety, ze praca go doluje i nawet nie chce mu sie do niej codziennie isc). Mnie zreszta też wczorajszy wieczór sie bardzo podobal i bylo mi cudownie wiec tez czuje sie dzisiaj zrelaksowana a to mi sie akurat przyadabo mam dzisiaj dosc zabiegany dzien w pracy. Tobie tez milego dnia ;)" I teraz sie martwie czy po moim smsie mogl pomyslec, ze sie zakochalam czy cos w tym stylu? Pomimo ze ze soba spalismy narazie bym nie chciala zeby byl mnie pewien za bardzo

Gość gość
sex to nie intymność a bzdurny esemes tak?

Gość gość
Intymnosc, ale to jest jeszcze dość swieza znajomosc i szybko poszlismy do łóżka, zaledwie po 1,5 miesiaca znajomosci, wiec jeszcze no nie jest to jakiś dojrzaly zwiazek. Zwykle idę do lozka z milosci, ale teraz tak wyszlo spontanicznie, ze narazie jest to tylko obustronne zauroczenie, a nie chcialabym zeby pomyslal, ze za szybko sie zaangazowalam, pomimo, tego ze juz doszlo dos seksu

Gość gość
a może dorośij najpierw? Już spałaś z facetem ok rozumiem ale co Cię obchodzi co on teraz myśli jak Cię oleje to nawet jakbyś mu miłość po grób obiecywała to cię zostawi. Facet musi liczyć się z tym że jak śpi z kobietą to ona się może "zakochać"

Gość gość
08:39- ale wiesz jak jak to jest, w praktyce nie kazdy facet po seksie mysli o wielkiej milosci od razu itd. A ja juz kiedys zbyt szybko okazalam uczucia poprzedniemu facetowi i on mnie wtedy olal, co prawda wtedy nie doszlo do seksu, ale teraz mam jakis uraz zeby facet zbyt szybko nie pomyslal, ze mi bardzo zalezy. Nawet jesli tak jest

Gość gość
Nie wiem autorko twoje wypociny są tak durne ze chyba masz 13 lat. Zakładać temat bo mu smsa wysłałaś boisz się ze coś pomyśli. Nie wiem skąd ty się wzielas ze takie masz obawy i trzymasz chlopa w niepewnosci. Dla mnie nie dorosłas do związku i jesteś jeszcze dzieckiem

Gość gość
pewnie że nie każdy myśli. Ale kobieta jest inna i oni powinni się z tym liczyć. Ty czekaj teraz na jego ****** tyle

Gość gość
No ok, ale mi chodzilo na odpowiedz na temat mimo, ze macie moze inne poglady kiedy i z jakich powodów powinno sie pojsc z kims do lozka ;)

Gość gość
ja przespałam się z facetem na drugiej radce od 7 lat jesteśmy razem i wciąż zabiega. Zależy od człowieka. Moim zdaniem nie przesadziłaś odniosłaś się do tematu rozmowy nie rozczulałaś się zbytnio. Więc wszystko ok.