Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

pod wieczór bardzo żal mi się zrobiło kobiet i nie miałem

Polecane posty

Gość am_Dyzio

pomysłu i odwagi, jak pomóc kobietom ? a ulewa była potworna, dosłownie ściana wody z ciężkiej chmury i setki kobiet w krótkich sukienkach, w których wyglądają pięknie i bardzo kobieco z gołymi nogami wyszły z pracy wprost na ścianę deszczu , bardzo się ochłodziło a kobiety z gołymi nogami i jak kozice przeskakiwały przez kałuże, taplały się w balerinach w kałużach, zmoczone dokładnie jak kury w czasie deszczu i bezsilnie szukające w swoich ogromnych torebkach jakiejś parasolki , ściana deszczu, kobieta w krótkiej sukience z gołymi nogami, zmoczona totalnie i czeka na transport MZK i nie wiem, czy podejść z parasolem do kobiety zlanej wodą , która się trzęsie z zimna w krótkiej sukience z gołymi nogami i zaproponować kobiecie osłonę za pomocą parasola, przytulenie i ogrzanie , jak będę odebrany przez obcą kobietę: - jako zboczeniec - cham i bydle natrętne lub kobieta powie, lubię stać w deszczu, proszę odejść !

Gość gość
:) fajnie napisane. Jakbyś podszedł z parasolem dając jej osłonę przed deszczem, to z pewnością byłaby Ci wdzięczna, ale oczywiście bez przytulasów :classic_cool:

Gość gość
Dyzio wiesz że kafee likwidują ?

Gość gość
gość dziś Dyzio wiesz że kafee likwidują ? x Bo co ty tak twierdzisz, czy przeczytałaś jak inny gość tak napisał, a zanim kolejny itd..?

Gość gość
tak