Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kobieta nie szanuje faceta

Polecane posty

Gość gość

Wy tez tak macie ? Tylko ze u mnie ten brak szacunku przejawiają juz dzieci...

Gość gość
Zawsze. Chyba ze przegiela z obelgami i boi sie oberwac:D

Gość gość
Kobieta nie szanuje mezczyzny gdy nie jest w stanie go wykorzystac do swoich celow. To udawwny szacunek. Kobiety dzis nawet same siebie nie szanuja.

Gość gość
Gdy to ci/ota bez jaj!

Gość pnd
Kobieta nie szanuje mężczyzny gdy ten jest niesłowny, małostkowy, oszukuje, tłamsi, mataczy, kiedy świat kobiety zamienia w piekło,bo on pije, bije, poniża, kiedy wybiela siebie w oczach innych, kiedy plotkuje, szantażuje np. samobójstwem, kiedy używa do swoich rozgrywek nie logicznych argumentów (np. próbuje u kobiety na różne sposoby wywołać zazdrość), kiedy nie można na nim polegać bo w ostatniej chwili zmienia plany, kiedy nie dba o swoje zdrowie i wygląd, kiedy ma nałogi. Słowem nie szanuje się mężczyzn byle jakich.

Gość gośćZołza
pnd dziś Bardzo dobrze napisane ;-) Nie szanujemy facetów, którzy nie zasługują na szacunek. Chcesz być szanowany? Zacznij traktować żonę i dzieci tak ,jak sam byś sobie tego życzył.

Gość pnd
Miałam na myśli wszystkie kobiety, a nie tylko żony.

@ Autor Kobieta nie szanuje mężczyzny gdy ten daje sobie wejść na głowę. Skoro dajesz to i dzieci Cię nie szanują, proste. Biada w takiej oborze, w której krowa wołem orze. 00 Rozwiedź się zmień kraj, załóż nową rodzinę, a niewdzięczna żona i progenitura niech sobie sami radzą.

Gość gość
Ci nie szanowani do głównie tacy których musi utrzymywać żona albo taka która bez faceta jest sobie w stanie poradzić , tam gdzie kobiety siedzą na portfelu faceta Ukraina Rosja kraje arabskie , tak jest "szacunek" , niezaleznosc poprostu dala kobietom prawo zeby przestać udawać szacunek , weź sobie ubogą tajke to ci rękę będzie lizać za talary

Gość gość
W Polsce jest jeszcze ok ale pojedź do Niemiec , tam kobieta ci może napluc w mordę a jak ja uderzysz to telefon na policję w ruch , po prostu niezależność tak wychowała kobiety , chcesz cichej spokojnej milutkiej do sobie weź utrzymanke z Ukrainy , 4 lata będzie ci rączki całować a jak dostanie obywatelstwo to sajonara pajacu , i wiesz co ci powiem , to faceci są idiotami że myślą że kobieta to już nie ma agresji w sobie ani poczucia chęci władzy , facet chce dziś kobiety niezależnej która sama się utrzymuje a tym samym sami sobie wychowujecie kobietę która nie będzie was szanować , bo ona jest NIEZALEZNA a niezależność daje pole do popisu

Gość sorrento
18:00, 18:05 - kto cię tak skrzywił myślowo? kobieta nie szanuje odmieńców, nie ogarniętych umysłowo, ćpaczy, skrzywionych seksualnie, meneli, alkoholików, a przede wszystkim wychowanych na PUA. Jak chcesz mieć ścierę zamiast kobiety to bierz sobie taką, i po twoim problemie. Wszak patologia idzie po najniższej linii oporu. Dla ciebie wystarczy Tajka, Ukrainka, Rosjanka. Dla mnie liczy się to, żeby było porozumienie, satysfakcja ze wspólnego przebywania, radość, którą daje uczucie miłości, wzajemności, zrozumienia, a także rozmawiania o wszystkich sprawach dnia codziennego (jeśli mamy na to ochotę). Miłość, nie jest dana każdemu. Jeden ja znajduje, a drugi wszystko co spotyka na swojej drodze sprowadza do najniższych instynktów. I to by było na tyle 🖐️

Gość gość
chyba latwiej byloby napisac, kiedy faceta szanuje. albo raczej jakiego

Gość gość
Kobieta nie szanuje faceta tylko wtedy gdy on jest w niej bezgranicznie zakochany i daje sobie wejść na głowę. Urabia go maximum aż zrobi z niego uległego ciapciaka wtedy nie szanuje go kompletnie. Gdy ma maczo, bad boya, to wtedy go szanuje inaczej dostała by w pysk.