Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 42 lata nie mam męża dzieci mieszkam z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Nie stac mnie na własne mieszkanie. W pracy wszyscy rozmawiają o dzieciach ciazach mezach urządzaniu mieszkania budowie domu itp.itd. czuje się wtedy jak taka uposledzona :-(

Gość gość
Bylo nie odrzucac tych spokojnych i poukladanych tylko ich podrywac, a nie latac za pieknisiami,******czami co mieli dobry bajer i zalewali mozgownice dopamina! Teraz to badz sobie sama stara panno! Mnie jakos zadna nie podrywa, ale za k****arzami to latacie!

Gość gość
Philip Zimbardo dobrze was podsumowal w ksiazce "gdzie ci mezczyzni". Stoicie jak ciele osrane zamiast same wyjsc z inicjatywa do faceta, a jak juz wychodzicie, to interesujecie sie pieknisiami z dobrym bajerem, ktory wciska wam kity! A tych spokojnych, poukladanych i "szarych" olewacie! To sobie badzcie same! Jak sobie poscielilyscie tak sie wyspicie!

Gość gość
Ja jestem spokojny, mam kase, chce sie ozenic, zalozyc rodzine, pobudowac... i co? I jajco! Zadna mnie nie chce, bo "nie ma chemii", ale z *****czem, to chemie maja natychmiast, a potem zostaja samotnymi matkami i mizoandryczkami z okaleczona psychika! Walcie sie debilki!

Gość gość
chloptasiu wyzej, jestes pewnie brzydki i podbijasz do pieknych kobiet

Gość gość
Do gory, zebyscie wszystkie debilki uganiajace sie za bad boyami i piotrusiami panami wiedzialy, ze olewajac spokojnych i statecznych facetow doprowadzacie do ich zaniku! Myslicie, ze my nie widzimy jacy debile maja u was powodzenie? I myslicie, ze pozostajemy bez reakcji? Czesc z nas sie zmienia w takich debili, ktorzy was kreca, a czesc zaczyna miec na was wyj****e, bo widzimy, ze c***a warte jestescie!

Gość gość
9:27 Zimbardo tez opisal to glupie zjawisko. Pisal, ze na portalu randkowym okcupid.com zrobiono badania i okazalo sie, ze 10% kobiet odpisuje jesli facet jest brzydszy od kobiety, i 46% kobiet odpisuje jesli facetjest piekniejszy od niej. Debilki.

Gość gość
Up

Wspolczuje Ci, mam tak samo, tyle ze 29 lat i gej. :( Ty masz choc szance jakies na to wszystko, bo jestes kobietą hetero. Ja nie mam zadnych, chocby nie wiem co... 🖐️

Gość gość
10:23 i dobrze ci tak ciepluchu.

Gość gość
Ten co tu pisze ze taki niby spokojny ale ton jego wypowiedzi wskazuje że jest raczej sfrustrowany agresywny. A takich kobiety omijają szerokim łukiem.

Gość gość
fakt jest taki ze lepszym materiałem na stałego faceta, męża jest spokojny facet niż jakiś imprezowicz i wyszczekany gach

Gość gość
Ja mam 30 lat prawiczek mieszkam z mamą choć mam już na mieszkanie oszczędności. Jesteś ładna i lubisz seks? :p

Gość gość
u mnie na osiedlu sa blizniaczki 42 letnie.mieszkaja razem we dwie...stare panny,pracują razem,wchodza wieczorami razem.na zakupy razem....jakies toto dziwne...jedno jajo sie im nie rodzielilo w zyciu plodowym?:D lesby czy co?

Gość gość
Jestem spokojny, nigdy nie zagadalem do kobiety, nigdy nie powiedziałem nic zboczonego, nigdy nie klepnolem w tylek, tylko obserwowałem tych wszystkich lobuzow co was klepali a wy jedyne co to no weź. Niektóre na pewno męczy karma. Dekadę oszczedzam już pieniądze. Nigdy nie byłem w klubie. Nigdy na dzifce.

Gość gość
kobiecykarol89 czemu uważasz, że nie masz? ja też jestem gejem niedawno się na kimś bardzo zawiodłem, ktoś mnie zranił.. po tym też teraz sądzę, że chyba nie mi jest pisana miłość

sama ma 39 lat i jestem "starą panną" ale jest jedno ale, mieć 42 lata i nie dorobić się własnego mieszkania to troszeczkę słabo

Gość gość
dziś może jej rodzice żyją i po nich będzie mieć ja żyjąc a raczej wegetujac tak dalej prawdopodobnie będę miał razem trzy mieszkania

Gość gość
Szkoda kobiety, oczywiście zależy jak się prowadziła, chyba dziewica nie będzie w tym wieku :p

Gość gość
ja mam 36,mieszkam z rodzicami w M2.mam z nimi fatalny kontakt...mamy osobne lodówki w kuchni,gotujemy sobie osobno.nie gadamy ze sobą... juz mi powiedzieli ze nie bedzie mnie w testamnencie ,a mieszkanie przepiszą bratu ktory jest za granicą...

Gość gość
A dlaczego zakładasz ze wolałam lobuzow Lubie spokojnych facetów zrownowazonych kulturalnych ale zarazem zdecydowanych a nie takie ciepłe kluchy typu gdzie jedziemy na wakacje? Nie wiem.jakie meble do pokoju? Nie wiem. Sama wybierz. itp.itd.

Gość gość
dziś 42 lata a jeszcze po ciepłych kluchach jedziesz facetom, dać kobecie wybór to wada będziesz sama do 50!

Gość gość
dziś przystosowalas się do lobuzow i dobre rzeczy masz za wady charakteru tzw mało męski, dobry facet taki właśnie jest ma wszystko odwrotnie niż lobuz chce dać co wybrać byś była szczęśliwa a ty powiesz ze ciepła klucha nara smutne

Gość gość
dziś mam na mieszkanie szukam żony pokaż zdjęcia

Gość gość
Ja mam 30 i mnie też mama się ciągle pyta co kupić ile kupić jakie kupić nie nawidze tego i że niby mając kobietę muszę decydować jak mi wszystko jedno :/

Gość gość
Taki facet co nigdy nie potrafi podjąć decyzji tylko zrzuca to na kobietę to takie ciepłe kluchy taki facet boi się odpowiedzialności ja lubię facetów zdecydowanych decyzyjnych takich którzy mają jskis pomysł na coś potrafią z kobietą przedyskutować dany temat. A nie powie ci taki rób co chcesz i wszystko na głowie kobiety. Są kobiety którym to odpowiada ale są kobiety które nie zawsze muszą grać w związku pierwsze skrzypce

Gość gość
dziś ja jak czytam o ciepłe kluchy to tracę zainteresowanie a jaki jestem nie wiem kobieta też powinna mieć swoje zdanie jestem za partnerstwem i męczą mnie pytania o rzeczy do stu złotych

Gość gość
13:06 jasne... a pozniej awantury "ty sie w ogole nie liczysz z moim zdaniem!". Prawda jest taka, ze jestes sama, bo jestes nienormalna! Jaraja cie bad boye, a poderwac spokojnego i poukladanego faceta 42 letnia ksiezniczka juz nie raczyla, bo to by jej uragalo.

Gość gość
I jeszcze to p********ie "nie ma chemii, nie wiem co czuje"... czy inne tego typu bzdury... :O

Gość gość
dziś To prawda, skoro pisze o ciepłe kluchy to kręcą ją lobuzy dla których będzie szmata do podłogi. Sama na własne życzenie.