Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam, których córki chodza na zajęcia z baletu i do fryzjerek.

Polecane posty

Gość gość

Grupa baletowa mojej córeczki będzie miała występ na dużej scenie z okazji zakończenia roku baletowego. Wymagane są koki baletowe. Problem w tym, że moja 5 letnia córka ma cieniutkie, rzadkie włoski do ramion. Nie jestem w stanie zrobić jej koka, a to ma być jeszcze tak, żeby nie było widać żadnych gumek, ozdób itp. Ma być widać tylko włosy. Moja córka ma takie włosy, że nawet wsuwakami nic nie zdziałam. Wiem, że sa takie specjalne wypełnienia, ale one są dość duże. Może na frotce da się coś zrobić? Oglądądałam filmy na yotube jak zrobić kok baletowy, ale moje dziecko ma za mało włosów. Czy ktoś jest w stanie mi coś doradzić? Dziękuję.

Gość gość
Może kup takie włosy na taśmach clip-in (ja zamawiałam na allegro) w zblizonym kolorze i dopniesz do kucyka i zrobisz koczek na wypełniaczu -ja tak robię.

Gość gość
gość dziś Dziękuję, popatrzę na allegro. Dobrze się to trzyma włosów?

Gość gość
Tak, bardzo dobrze, to sie wpina na takie klipsy - spinki. Ja mam komplet z naturalnych włosów i takie polecam.

Gość gość
Jeśli mogę ci doradzic, to zamiast wsuwek na koncu użyj gumki recepturki nie dużej, tez będzie dobrze trzymać

Gość gość
Nie szkoda ci, ze córka zniszczy stopy przez balet

Gość gość
Potworne zmuszanie małego dziecka do sportu, który tak wyniszcza.

Gość gość
Ludzie, nie wszystkie zajecia z baletu to taniec na pointach. Sa zajecia taneczne z elementami baletu i dziewczynki tancza w zwyklych baletkach.

Gość gość
W tym wieku to jest zabawa, Moja córka ma 4 lata i chodzi 2 rok, uwielbia to A jak jej się znudzi to przestanie. Tanczy przepięknie. Baletki mają mięciutkie takie kapciowate. Widzę najwięcej wypowiadają się te co najmniej wiedzą. U nas proszą o kok w miarę możliwości ja zbieram włosy na górze w kitkę i na ostatni raz nie przeciagam do końca rozkładamy ostrożnie i przypinam, trochę koka przypomina Ale u nas bez spiny