Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gesuald

Czy mycie się pod napletkiem jest niezbędne dla zdrowia?

Polecane posty

Gość gesuald

Kiedy ludzie wymyslili że tam się trzeba myć? Wydzielina pod napletkiem występuje także u byków i ogierów a jakoś nie chce mi się wierzyć żeby weterynarz odważył się podejść i czyścić tam bykowi.

Gość gość
Babka z kutasem - ja kocham swoją klasę ! Babka z kutasem - ja kocham swoją klasę ! Lubię sobie iść na basen ! Lubię się wykąpać czasem ! i jedyne czego żałuję że nie mogę tam machać CH*JEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! Możesz sobie robić zdjęcia ze znanymi osobami. Ale możesz też pie**olić to i robić zdjęcia z nami - SHEMALAMI ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! Możesz mieć trójkę Iphona lub innego telefona ! lecz to wszystko sens wnet traci bo prawdziwe selfie robi się BEZ GACI ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! BABKA Z KUTASEM ! Jak ja kocham swoją klasę ! Od jutra robię masę !

Gość gość
Na pustyni nie ma jak umyć więc Żydzi i Islamiści wymyślili żeby go obciąć i do tej pory odcinają chociaż to nie problem nosić wodę w butelce i sobie przemyc.

Gość matyskiel
Niektorzy mężczyzni do tej pory się tam nie myją. Jak pojawi się problem i konieczne jest badanie w tym miejscu potem trzeba długo wietrzyc gabinet.

Gość gość
kuffa, zaraz się porzygam :o

Gość gość
Bo się nie je przy komputerze.

Gość doktor żołądź
Niektóre studentki medycyny też wymiotuja jak muszą pierwszy raz zbadać męskie genitalia. Jeśli jeszcze nie rozpoczęły współżycia to potem mają z tym poważny problem.

Gość zeflik
Ja na koniec szychty jak obserwuję kolegów pod prysznicem to jeszcze nie widziałem żeby ktoś się tam mył.

Gość gość
A jesteś rodowitym Ślonzokiem czy przyjechales z Poznańskiego?

Gość sukulent
Byków ogierów i knurów. Oczywiscie nikt im tam nie czyści ( jak napisał jakiś pomysłowy gość) więc zapach jest porażający. Jeśli rzeźnik się zagapi i zanieczysci tym mięso jest to błąd dyskwalifikujacy ( i mięso i rzeźnika).

Gość gość
up

Gość gość
A fuj!!!!!!!!!

Gość gość
Wydzielina pod napletkiem jest po to żeby ułatwieć wprowadzenie pracia do pochwy. Czyli jest potrzebna a branie penisa w usta jest wbrew naturze.

Gość gość
Chyba jednak jest szkodliwe bo Zydzi pierwsi zobaczyli że tam się paskudzi i zaczęli obcinać napletek.