Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotykałybyście się z facetem , który wam "w zartach" mówi, ze

Polecane posty

Gość gość

jesteście stare?

Gość gość
Zależy konkretnie od kontekstu żartu.

Gość marawstala
35 lat to jeszcze nie starość : )

Gość gość
mnie jeden nazwal stara rura, obrazilam sie i o to, ale byly i inne rzeczy zeby go sobie odpuscic (pijanstwo, zboczone teksty i sugestie, nieposzanowanie tradycji,lyse kolko zaczynajace sie robic na ciemieniu-nie widac, ale myslac o wspolnej przyszlosci za kilka lat to by z twgo byla niezla lysina).stara rure bym i wybaczyla jesli by bylo warto

Gość gość
ten mój też pijak :P widocznie ten brak kultury to wynik zaniku komórek mózgowych

Gość _Carycka
Tak. O ile nie byłby pijakiem. A tak na serio trzeba mieć dystans do siebie. I umieć zartowac z wieku. Bo ważna jest mlodziencza mentalnosc

Gość am_Dyzio
ale być może znacie się jak stare konie lub koń z klaczą ? gdy koń zaproponuje starej znajomej 'klaczy' z piaskownicy spotkanie i rozmowę przy browarze to nie jest zaproszenie obraźliwe ! wszystko zależy od tego , ile czasu koń się zna z klaczą ? zatem, zawsze starą znajomość można nazwać, że jest 'stara' a nawet, jeżeli kobieta zaproponuje spotkanie w stylu : 'chodź STARY na browara' to zapewniam, każdy facet zrozumie takie zaproszenie i kobiecie nie wolno odmawiać !

gdybym z obrażania się za te słowa w ramach przeprosin dorbiła się całej dużej szafy ładnych sukienek, torebek itd, to spotykałabym się do czasu zanim nie trafiłyby mi się romantyczny kochanek, który zważałby na każe słowo i każdy gest, ponieważ jestem bardzo wrażliwa i łatwo mnie urazić :):(.

Gość am_Dyzio
NÓW_ZNÓW dziś xx prosta piłka, nie nadajesz się do życia we dwoje, nadwrażliwa i psycha wysiada !