Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złoto, kradzież, odnaleziony sprawca po latach

Polecane posty

Gość gość

witam , mam pytanie Koło 9-10 lat temu zostawiłam na ławce sali gimnastycznej złoty łańcuszek z wisiorkiem (pamiątka rodzinna złoto ruski od 30 przeszło lat),nie wzięłam go z ławki , poszłam na następna lekcje i w czasie tej lekcji przypomniałam że zostawiłam go na sali wróciłam po niego jego nie było ,sprzątaczka która jest odpowiedzialna za sale stwierdziła ze któreś dziecko musiało go zabrać , minęło kolo 9-10 lat, a ona w tym łańcuszku z danym wisiorkiem paraduje. kiedy zapytałam jej skąd go ma, zaczęła się jąkać i powiedziała ze już dawno , później dodała ze od córki dostała go . powiedziałam ze dziwne, bo wszyscy widzą ze to jest nasza pamiątka i to wszystko zgadza się z tym jaki był nasz komplet.(nie wspomniałam że spotkaliśmy się na wspólnej komunii ). Powiedziała mi że na pewno to nie jest mój, bo ona zawsze wszystko oddaje dzieciom , No i ja zakończyłam temat bo komunia nie będę psuć komuś dnia... sama miałam zepsuty z moimi krewnymi tym ze ona ma nasza rzecz. nie mamy paragon ponieważ babcia nasza kupiła go w Rosji. mamy tylko zdjęcie jej w nim, ale łańcuszek mało widoczny wisiorek tak, zgadza się z długością łańcuszka kolorem i kształtem. Czy ktoś może mi doradzić czy mam jakąś szansę go odzyskać.? Bardzo mi na ty zależy mama ma nagranie z wesela może też by się tam znalazło jakieś dobre ujęcie z nim u babci na szyi...Pomocy :) Proszę głupio nie komentować sprawa bardzo ważna :) Pozdrawiam i dziękuje

Gość gość
Mozesz spróbować :) zgłoś na policje, powinni przyjąć zgłoszenie.

Gość gość
dziękuje bardzo, myślę że jutro pójdę ,opowiem to tak jak na portalu, spróbuje otworzyć jak najlepsze zdjęcie z nagrania... Może się uda , tylko boje się ze mnie wyśmieją...wiecie jaka jest dzisiaj policja :)

Gość gość
No właśnie, o tych dowodach zapomniałem Ci napisać... żebyś sama je przygotowała. Powodzenia w sprawie :)

Gość gość
dziękuję jeszcze raz :)