Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opole to nie zadůpie i dziura tylko miasto wojewódzkie i stolica woj Opolskiego

Polecane posty

Gość gość

, www.opole.pl (urząd miasta Opola) , www.opole.uw.gov.pl (Opolski urząd Wojewódzki) , www.umwo.opole.pl (urząd Marszałkowski województwa Opolskiego)

Gość gość
jaki stopień upośledzenia masz zdiagnozowany śmierdzący tchórzem czubie???????!!!!!!!!!!

Gość Namyslow Opolszczyznaa
11:57 czubem to jesteś ty ty ty i jeszcze raz ty i wbij sobie to do łba że nie mam schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów halucynacji i innych chorób psychicznych wbij sobie to do łba ile razy mam ci to powtarzać? Ile jeszcze mam ci to powtarzać? A w szpitalu psychiatrycznym byłem na obserwacji powtarzam na obserwacji jesteś aż takim czubkiem że nie rozumiesz co to obserwacja? Byłem pierwszy raz w szpitalu psychiatrycznym z powodu depresji i załamania psychicznego a teraz w od lutego do marca byłem na obserwacji i powtarzam raz jeszcze nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych ile razy mam ci to powtarzać? W karcie od wypisu nie ma nic o schizofrenii i co zatkało cie?

Aha i miałem robione jeszcze we Wrocławiu EEG głowy a w Opolu w tym roku mi robili Tomograf komputerowy i Rezonans i ani EEG ani Tomograf ani Rezonans nie wykazało uszkodzeń mózgu i żadnych zmian i wszystkie te badania wyszły w Normie i co zatkało cie?

Gość Namyslow wojew opolsk
11:57 i co zatkało cie? i jak to wytłumaczysz? i co kto tu jest czubem?

i co zamilkł :D bo nie wie co odpisać :D