Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namyslow Opolszczyznaa

Wiece że przez rok we Wrocławiu leczyłem się z depresji i w Opolu też przez rok?

Polecane posty

Ja przez prawie cały 2015 rok i do marca 2016 roku raz na miesiąc jeździłem na wizyty do psychiatry do Wrocławia bo do Wrocławia mam 75-80 km (a z samego Namysłowa do Wrocławia jest 60 km) i we Wrocławiu miałem robione EEG głowy i wyszło mi w normie i nic niepokojącego nie wykazało i potem przestałem się leczyć z depresji i po kilku miesiącach depresja nawróciła ze zdwojoną siłą i zgłosiłem się do szpitala psychiatrycznego w Opolu bo bliżej tj 63 km ode mnie od domu i tam przez 10 dni byłem w szpitalu z powodu depresji...

A teraz w tym roku byłem 3 tygodnie w szpitalu psychiatrycznym również w Opolu ale na obserwacji i nie stwierdzono mi już depresji bo depresja mi minęła bo biorę leki i nie nawróciła i dobra wiadomość jest taka że miałem robione tam w Opolu badanie tomografem komputerowym i też wyszło w normie bez żadnych zmian w mózgu i miałem też w Opolu robiony Rezonans i też wyszedł dobrze i w normie i ani razu ani we Wrocławiu ani w Opolu nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem

aha w tytule tematu miało być wiecie a nie wiece dopiero teraz zauważyłem błąd :o

:o

Gość gość
Oby depresja juz nie wrocila :0 Dbaj o siebie i zdrowka zycze;)

Gość gość
on nie ma żadnej depresji jemu po prostu z nieróbstwa i dobrobytu w d0pie się przewraca