Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz będą goście a ja nie umyta nie uczesania

Polecane posty

Gość gość

No szlag mnie trafia. Kilka dni temu miałam cc a tu już goście! Niestety nie dzwonili do mnie tylko do męża i oczywiście on im nie umial wczoraj odmówić. Przyjadą na 14 pewnie na obiad to się rozczarja bo nawet nie mamy wędliny obiad tylko dla nas wczorajszy. W domu bałagan no jestem wściekła no ledwo żyje a tu już przyjeżdżają nie wiadomo na co i po co. A potem nas obowia i rodziny

Gość gość
Na dodatek chodzę w koszuli do karmienia i w dopie niech się gapią. Jak im dzieciak się urodził to widziałam go po pół roku

Gość gość
No to niech będą. Pocałują klamki i się zbędą.

Gość gość
Jak mnie zobacza to uciekna. Niestety nie możemy się schować bo mamy 2 samochody i żadnego garażu wiec będą wiedzieli że jesteśmy

Gość gość
gość dziś No i? Zapraszałaś ich? Nie. Jak nie zapraszalaś to w czym problem? Niech sobie do twojego męża do pracy pojadą.

Gość gość
A co to za goście? Rodzina?? W trakcie wizyty powiedz ze się źle czujesz i idziesz się położyć do sypialni

Gość gość
Oczywiście ze nie zapraszałam. Maz tez nie Sami się w prosili. Ale mógł powiedzieć ze za tydzień czy dwa a nie dziś ! Jak ja ledwo co wróciłam ze szpitala! Jestem wściekła na męża i na nich. Palcem przy nich nie kiwne. I z pokoju tez nie mam zamiaru wychodzić

Gość gość
Rodzina od strony meza

Gość gość
Jak masz meza mało rozgarnietego, to stąd problem. Skoro wczoraj wiedział, ze przyjada, to powinien zrobić zakupy, jakiś obiad i ogarnąć chatę

Gość gość
No pewnie, że ze strony męża, bo jakby to była jej rodzina, to by nie skrzeczala

Gość gość
14.12 zgadzam się z tobą. Zaprosił to niech skacze wokół nich