Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niecodzienna sytuacja z obcą dziewczyną na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Piszę z prośbą do Pań, może wypowiecie się w sprawie tej nietypowej akcji, jakiej wczoraj doświadczyłem. Po przeczytaniu spróbujcie odpowiedzieć na moje pytania, które zadałem na końcu. Przejeżdżałem między wydziałami uczelni i przy przystanku stała przy takim wielkim pojemnikiem na kółkach dziewczyna w stroju od knora (zielona koszulka i zielona tiulowa mini) i rozdawała takie kubki z gotowym daniem do zalania gorącą wodą, zapieczętowane. Miała 3 takie pojemniki, jeden już pusty. Stanąłem na przystanku na tramwaj i doszła do mnie i trochę nieśmiało zaczęła mówić łamaną polszczyzną (chyba Ukrainka, trzeba przyznać, że bardzo się starała) -cześć, czy wy moglibyście ochraniać stend? Ja by chciała tak bardzo w toaletę. I gdzie tutaj toaleta? Zastanawiałem się, czy to nie jakaś podpucha, ale po chwili się zgodziłem, bo i tak czekałem na tramwaj. W tym momencie zadzwonił do mnie telefon, który musiałem odebrać. Gdy rozmawiałem dziewczyna zaczęła bardzo niespokojnie się kręcić i wsuwać ręce w między uda. Patrzyła na mnie błagalnie i tak głęboko w oczy, że nie mogłem skupić się na rozmowie. Szeptałem jej tylko -już..już.. Zaraz jak skończyłem rozmowę powiedziałem jej, że wc jest na najbliższym wydziale jakieś 100 m prosto. Od razu poszła. Widziałem jak po drodze 3 razy przystawała żeby się pochylić. Czekałem ponad 10 minut i odjechał mi tramwaj, aż wreszcie wróciła. Obdarowała mnie niesamowitym uśmiechem i powiedziała -dziękuję, jeśli nie ty to ja by się zupełnie posikała i dała mi aż 3 kubki tego dania ;-p Patrząc, że wróciła bez rajstop (a miała cieniutkie czarne) spytałem -a czy zdążyłaś? Ona chyba nie zrozumiała, bo odpowiedziała -ja znalazłam toalet u wejścia. Dłużej już nie rozmawiałem, bo przyjechał tramwaj. Byłybyście uprzejme uświadomić mnie, czy ta dziewczyna specjalnie akurat mnie - chłopaka o to poprosiła? Dlaczego nie jakąś dziewczynę, których akurat więcej się tam kręciło? Jak to jest, że chwilę wczesniej normalnie chodziła lub stała, a po chwili jak miałem tel. to tak się wiła? Co mogło oznaczać to zatrzymywanie się po drodze? Jak myślicie dlaczego wróciła bez rajtuz?

Gość gość
Bo chciało jej się siku więc cię poprosiła? Może akurat wiedziała że młody chłopak nie odnosi dziewczynie? A rajstopy zdjela w kiblu bo było jej gorąco. A ty pewnie już sobie stworzyłes historie że poszła się brandzlowac oczarowana twoja osoba albo zdjela na zachętę :D

Gość gość
1. Frajera faceta łatwiej wykorzystać do pomocy 2. Kiedy się chce do toalety, ale się wie, że trzeba jeszcze stać, to się jakoś wytrzymuje. Ale kiedy już wiadomo, że zaraz można będzie iść skorzystać, to zawsze nagle dziwnie zawory zaczynają puszczać ;) 3. Po drodze zatrzymywała się, by nie popuścić. 4. Rajstopy mogła zdjąć, bo jest upał i stwierdziła, że jej w nich za gorąco. x Masz jeszcze jakieś pytania, przegrywie?

Gość gość
Co to znaczy, że zatrzymywała się żeby nie popuścić? Każde takie zatrzymanie opóźnia dojście do wc.

Gość gość
gość dziś Tak, ale czasem trzeba się zatrzymać, by wstrzymać przeciek :P

Gość gość
No ale chyba taka młoda dziewczyna nie ma jeszcze takich problemów z nietrzymaniem moczu. Co innego jakaś starsza kobieta, ale taka młoda?

Gość gość
gość dziś Jak się bardzo chce, to wiek nie ma znaczenia.