Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana czy bedzie ok jak wysle zyczenia na dzien dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy pasuje coś napisać do dziewczyny kz która się nie odzywa ale jutro jest dzień dziecka czy jako argument do zaczepienia mógłbym wysłać życzenia dla dziecka ? Oczywiście dziecko nie jest moje

Gość gość
Skoro dzieciata dziewczyna cie nie chce to pomysl jak marnie musi z tobą byc :O moze poszukaj grubej dzieciatej? Albo schorowanej grubej dzieciatej bez hajsu i domu?

Gość gość
Ale czy to wogole pasuje aby do niej wysłac sms z zyczniami dla jej dziecka na 1 czerwca ?

Gość gość
Ja bym w zartach złożył życzenia jej, a przy okazji dziecku :) Często działa :)

Gość gość
Czy możesz jakis wzór życzeń zaproponować taki pod humor... ? Tez mi sie to spodobało zeby było to dla niej i dla dziecka będzie śmiesznie i odrazu konwersacja sie otworzy :)

Gość gość
ktoś podrzuci jakiś fajny pomysł z humorem aby napisać życzenia z dnia dziecka ? :)

Gość gość
Jeśli masz nr tel do jej dziecka, to pisz bezpośrednio, jesli nie masz to piszesz do niej - przekaż najlepsze życzenia dziecku z okazji jego święta. A wesołe życzenia na smsa to znajdziesz w google, wpisz: życzenia na dzień dziecka

Gość gość
Wolałbym takie nie oklepane zeby było z humorem

Gość gość
No to poszukaj jakiegoś gifa śmiesznego, a do tego dopisz życzenia. Oczywiście zależy ile dzieciak ma lat.

Gość gość
Moze sam napisz? Prosisz kogos o zyczenia na osobie na ktorej ci zalezy. Nie ma co. Prosto z serca. Nie chcialabym takiego faceta. Zero kreatywnosci. Podbija sie czyims pomyslem. Slabe.

Gość gość
21.22 Znalazla sie kreatywna,a siedzi brudaska , w rozciagnietych dresach i sie tu madrzy.

Gość gość
Dokładnie, pomóżcie dla chłopaka moze odzyska dziewczynę ...

Gość gość
Moze cos takiego: Bądź dzieckiem jak najdłużej Jak dziecko baw się, śmiej I kochaj tak jak dziecko I serce dziecka zawsze miej!

Gość gość
Zależy jakie macie relacje, z humorem nie zawsze pasuje wyjechać. Napisz po prostu od siebie czego maluchowi życzysz a przy okazji mamie.

Gość gość
Bardzo dobre najpierw dla dziecka później dla mamy :) Proszę odezwijcie sie na na gg ja napisze wy podpowiecie zależy mi bardzo na niej, nie chce ją stracić..., chce jakoś nawiązać konwersacje to jedyna moja zaczepka :) Moj numer gg 302506

Gość gość
napisz ze ci wacek stoij odrazu się z tobą pogodzi .....

Gość gość
Bez głupich żartów jeśli ktoś ma dobry zmysły do napisania cos w humorze życzeń to bardzo bym był wdzięczny ....

Gość gość
Ktoś pomoże ?

Gość gość
Napisz ze masz na nią ochotę niech Ci ogórasa zakisi

Gość gość
Jest ktoś chętny do pomocy ? :(

Gość gość
jeśli już tak bardzo Ci zależy to coś podpowiem (zakładam, że już wcześniej pisałeś pod innym tytułe). Moja mama, w dniu dziecka składając mi życzenia śmieje się, że te życzenia powinny być też dla niej, że podjeła się tego wyzwania i włożyła w to całe serce. I muszę przyznać, że ma racje. Więc może coś w ten deseń. Ale napisz to sam. Bo nie daj boże przepiszesz coś z kafeteri bo ktoś ci napisze a ona na to przez przypadek wpadnie i klops. Jęsli kochasz i ci zależy to się trochę sam wysil!!!!!

Gość gość
Mozesz sie odezwac na gg ? Ja napisze a ty sprawdzisz czy ok

Gość gość
Np. nie muszę zyczyc twojemu dziecku szczęścia bo już ma najwspanialszą mamę pod słońcem. NIe muszę życzyć radości bo wiem, że jego mama już oto dba. Więc chyba pozostajem tylko życzyć aby mama miała kogoś kto o jej serce będzie dbał i zawsze chronił je przed wichurami dnia (zakładam, że dziwczyna nikogo nie ma). ogólnie coś w ten deseń

Gość gość
niestey nie mam gg ale życze powodzenia :)