Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pozwalam spać 2 latce w ciagu dnia aby noc całą przesypiała wtedy mam czas

Polecane posty

Gość gość

dla siebie.

Gość gość
Ja mojej nie pozwalam spac w nocy! A tak serio.. przeciez to juz niedawno bylo:(

Gość gość
Gratulacje za szkodzie zdrowiu dziecka że względu na wygodę własnego dupska

Gość gość
Nie kladlam spac w dzien gdy miala 1,5 roku, bo potem wojowala pol nocy, z reszta proba uspania w dzien konczyla sie dwugodzinnym bojaniem, a sama drzemka trwala 30-40 min. Teraz ma 12 lat i nie widze by w jakikolwiek sposob jej to zaszkodzilo.

Gość gość
10:34 chyba bujaniem, a nie bojaniem:O Było, stare i nudne.

Gość gość
Jak dziecko nie domaga.sie drzemki w ciągu dnia nie widze.nic w tym złego. Ja robię tak samo

Gość gość
Też tak robię. Córka właściwie sama zrezygnowała z drzemek w dzień jak miała półtorej roku, czasem zaczyna być senna koło 18 wtedy zabawiam ja jakoś intensywniej żeby wytrzymała do 20. Jak nam zaśnie np w samochodzie to trudno, niech śpi ale specjalnie nie kładę jej na drzemkę.

Gość gość
Ile jeszcze razy będziesz się tu chwalić, że torturujesz swoje dziecko? Tak bardzo ci z tym dobrze? Sorry...no tak...masz czas dla siebie. Ty jesteś najważniejsza. A dziecko niech zasypia na stojąco...najwyżej nim potrząśniesz, żeby się obudziło...co zresztą robisz. Nie wierzę, że istnieją takie istoty. Kotka jest lepszą matką, niż ty.

Gość gość
Co za madki! ...bojaniem... ...uspać... ...półtorej roku...

Gość gość
Ja właśnie usypiałam dziecko w ciągu dnia żeby mieć czas dla siebie więc to co ty wymyśliłaś to sie kupy nie trzyma. W nocy wszyscy śpią więc po kiego grzyba wtedy czas dla siebie. Statystyczny rodzic po całodniowej opiece nad dzieckiem sam zasypia razem z kurami i nie ma już na nic siły ani ochoty.

Gość gość
Głupie lamy, przeciez ten temat to prowokacja. Pieluchy wam mózgi wyzarly, że bierzecie to na poważnie.