Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

w jaki sposób okaże mi nieszacunek ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w tytule jest dużo problemów społecznych u nas w kraju podział społeczeństwa jest naprawdę duży ludzie są różni mają różne poglądy na świat Jesteś moim sąsiadem dowiadujesz się ze jakiś czas temu miałem konflikt z sąsiadem z pierwszej klatki Ty wiesz ze ta osoba była twoim dobrym znajomym Moje pytanie jest proste w jaki sposób ludzie okazują sobie nieszacunek po prostu w jaki sposób po cichu mówią ci ze masz wypier i tak dalej z ich wspólnoty ponieważ jesteś dla nich nieodpowiedni grasz często muzyka zgrywasz urka jeździsz drogim BMW chodź nie tak dawno opuściłeś kazamaty i nie wygląda na to byś uczciwie zdobył swój majątek ? Tak jak w tytule nie mówisz mi dzień dobry starasz się mnie omijać jak najczęściej byś mnie nie widział Donosisz ? Plujesz mi do skrzynki na listy w naszym społeczeństwie jest dużo takich problemów związanych z nimi histori jeśli znaleś podobna historie napisz możesz pomóc mnie i moim sąsiadom moim dzieciom to już jest chore kiedy idę do sklepu a sąsiadka z naprzeciwka wpaja obcym nie swoim dzieciom komu dzień dobry tej temu też nie mów dzień dobry napisze więcej poczekam na wasze odp najważniejsze napisałem Problem jest spory juz nawet o naszym spięciu pisali w dzienniku łódzkim na pierwszej stronie .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować