Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim z tych krajów najlepiej żyć z dziećmi.

Polecane posty

Gość gość

W grę wchodzą niemcy belgia austria oraz szwajcaria. Który z tych krajów jest najbardziej bezpieczny?

Gość gość
Belgia

Gość gość
Oczywiście, że Szwajcaria. Tam każdy ma broń i jest przeszkolony z obronności. Szwajcaria jest neutralna, bogata i byle kogo nie wpuszcza. Nie na papierku tylko w rzeczywistości. W życiu bym się nie zastanawiała, w Europie to tylko tam można wyjechać żeby mieć spokój.

Gość gość
Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.

Gość gość
Wiedeń jest od lat na czele różnych rankingów "miast najlepszych do życia", i potwierdza to moja koleżanka, w paru krajach już mieszkała (w Belgii, Niemczech, Francji i Luksemburgu) a w Wiedniu właśnie chciałaby zostać na stałe. Ale to jeszcze zależy czego się od miejsca zamieszkania oczekuje, jakie się ma plany zawodowe etc.

Gość gość
byle kogo nie wpuszcza x Tak mi się przypomniało, jak jakieś 2 lata temu jadąc tramwajem, słyszałam rozmowę dwóch panów-robotników, którzy opowiadali jak to pracowali i żyli w Szwajcarii. Chyba podziękowano im z tego co zrozumiałam, bo panowie tacy chyba często "spragnieni", no ale ktoś ich do tej pracy wpuścił ;)