Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujepomocy_

Psychoterapeuta lub psychiatra śląsk

Polecane posty

Gość potrzebujepomocy_

Hej. Mam głęboką depresję i myśli samobójcze. Bardzo proszę was o pomoc, tylko wy mi zostaliście... Czy pomogła komuś psychoterapia, albo ktoś trafił na osobę - specjalistę, który zmienił wasze życie (pomógł wam się zmienić, dał wam siłę) Czy coś takiego w ogóle się zdarza ? .... Pomocy

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Tu się leczyłem w szpitalu psychiatrycznym na górnym Śląsku tj Śląsku Opolskim kliknij w link tu www.wszn.opole.pl tam są oddziały całodobowe leczyłem się tam z depresji i wyszedłem z depresji :)

Gość Opole to Górny Śląsk
, www.wszn.opole.pl (Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im.Świetej Jadwigi Śląskiej ulica Wodociągowa 4,45-221 Opole) numer telefonu 77 541 41 10 (kliknij w ten link)

Gość Namysłów miasto opolskie ee
Wybierz się tam nawet jak jesteś np z Katowic Bytomia czy Wrocławia bo w Polsce nie istnieje rejonizacja szpitali i każdy może sobie wybrać szpital jaki chce a dużo osób się leczy na drugim końcu polski jeśli to ma pomóc to warto jeśli nie masz czym dojechać a mieszkasz w województwie Opolskim to karetka cię przywiezie albo przyjedź taksówka pociągiem z innego województwa do województwa Opolskiego albo niech ktoś np z rodziny cię tam zawiezie...

Tam w powyższym linku masz numery telefonów

Gość potrzebujepomcy_
A na czym polegało twoje leczenie? Leki i psychoterapia? Opiszesz jakoś? Ja nie wiem czy mój problem jest aż taki żeby w szpitalu się leczyć

Biorę leki Sulpiryd i Parogen z Antydeptesantów od jakiegoś czasu żeby depresja nie nawróciła w szpitalu psychiatrycznym są terapie zajęciowe tj różne ciekawe rzeczy się robi są psycholodzy psychoterapeuci psychiatrzy oni ci pomogą a z psychologiem zawsze możesz porozmawiać terapia zajęciowa to np gotowanie rysowanie robienie np stroików na święta rozmowy słuchanie muzyki robienie na drutach itd...

Autorko kliknij w ten link i masz tam numery telefonów i tu się zgłoś www.wszn.opole.pl (Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im.Świetej Jadwigi Śląskiej ulica Wodociągowa 4,45-221 Opole tutaj byłem...

Gość potrzebujepomcy_
ktoś jeszcze kogoś poleca?

Gość potrzebujepomcy_
A co sądzicie o Bognie Gadomskiej - Karwackiej z Katowic? Macie jakieś informacje? Z tego co widziałam ma bardzo dobre opinie, ale nie wiem na czym polega psychoterapia i boje się spróbować. Był ktoś u tej pani ? O co pytała?

Gość gość
Bardzo dobrze jest pójść do na prawdę dobrego psychiatry. Ja byłam u doktor Łuckiej w MedArt. Świetny psychiatra i to dzięki niej odzyskałam siły do życia. Na prawdę warto pójść do psychiatry i skorzystać z jego rad.