Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zaczne unikać sklepu Pepco jak ognia

Polecane posty

Gość gość

i nie chodzi o jakość tych produktów. Nie przywiązuję też przesadnie wielkiej wagi do niskich cen. Kupuję w różnych sklepach i droższych i tańszych. I powiem wam szczerze, że rzadko zaglądam do tego sklepu a jeszcze rzadziej robię tam zakupy jednak ostatnio biegałam po całym mieście za koszulą białą dla dziecka na występ i przy okazji tam zajrzałam. Zobaczyłam wtedy krótkie spodenki które mi się spodobały, ale ich nie kupiłam bo sie spieszyłam. Jakiś czas później syn dostał trzy koszulki tej firmy od kogoś na prezent. Poszedł w jednej do przedszkola i tam jakiś chłopczyk mu powiedział, że ma taką samą koszulkę w domu. Tzn. oczywiście dla dziecka to nic złego, że ktoś ma coś takie same, a może nawet przeciwnie no ale ja jako dorosła już wtedy sobie coś pomyślałam. Zignorowałam to jednak i jakiś czas później wróciłam znów do tego sklepu po spodenki które kiedyś mi się spodobały. Nie było odpowiedniego rozmiaru ale za to spodobało mi się kilka koszulek dla dziecka na lato i je kupiłam. I kurde to chyba błąd, bo dziś znów dziecko poszło w jednej z nich do przedszkola i wyobraźcie sobie pierwsze napotkane na korytarzu dziecko z obcej grupy w identycznym T-shircie. I wtedy sobie pomyślałam. Oo nie, już nie będę nigdy zaglądać do tego sklepu bo jest zbyt popularny ze względu na te niskie ceny. Rodzice świrują za tym sklepem. Rzadko tam kupowałam, ale teraz będę omijać jak ognia mimo że fajne mają grafiki na tych ubraniach. Wcześniej kupowałam w troche droższych sklepach lub o mniejszym zagęszczeniu lokalizacyjnym i rzadziej sią zdarzały takie sytuacje, a dodam, że ma syn ma jeszcze chyba ze 3 koszulki z tego sklepu których nie miał na sobie i wiem że jak w nich pójdzie to na bank ktoś będzie miał to samo na sobie.

Gość gość
2/10 Daję aż tyle bo podziwiam to,że chciało Ci się takie bzdety pisać.

Gość gość
O Nie!! I co teraz!!?? Mój świat runął!!

Gość gość
Problemy pierwszego świata. Chciałabym mieć tylko takie zmartwienia jak Ty autorko...

Gość gość
Rozne durne tematy tu byly, ten jest w pierwszej dziesiatce na pewno

Gość gość
9.08 i 9.18 poplakalam sie ze smiechu po waszych komentarzach :D

Gość gość
O ile dla nastolatki to może być tragedia, że koleżanka ma identyczną rzecz to czy u małych dzieci? Mamy tam kupują, bo nawet jak coś się zabrudzi/podziurawi to w ogóle nie jest szkoda. Rzeczy z Pepco według mnie są dobre do codziennego noszenia. Zapewniam cię, że wspomnienie nastolatki czy dorośli już tam rzadko się ubierają

Gość gość
Z importu kupuj z Chiny. Nikt nie będzie miał takiej koszuli wtedy

Gość gość
Autorko nie zesraj się z przejęcia.

Gość gość
Sama zacznij dziecku szyć ubrania to będziesz super oryginalna i niepowtarzalna. Ależ masz problemy.

Gość gość
Możesz sama prząść , wtedy na pewno nikt nie bedzie miał takiej samej płachty.

Gość gość
Autorko! Proponuję, abyś zlecała indywidualne projektowanie ubrań dla swojego dziecka! Szok co ludzie maja problemy! :D

Gość gość
Jak ja teraz będę żyć?!!!

Gość gość
:( czy synek ogarnie sie kiedys z traumy? daj znac

Gość gość
syn już jest po 2 psychoterapiach, bo autorka kupiła mu majtki w pepco , i 5 chłopców miało takie same

Gość gość
haha a ja kupuje w Smyku i bardzo czesto córka w szkole spotyka inne dziewczynki w takich samych bluzkach czy bluzach i jakos traumy nie ma :D

Gość gość
bo Smyk to wyższa pułka! nie poruwnój Smyka do Pepcco!

Gość gość
Co sie tak śmiejecie. Same się czujecie łyso jak pójdziecie na impreze a tam inna baba w tej samej kiecce.

Gość gość
Chyba nie pasuje do tego świata. Kurrrrrwa jaką głupią i płytką babą trzeba być aby przejmować się tym, że jej dziecko chodzi w tym samym t-shirt'cie co inne dzieci. Mam nadzieje, że to jest prowokacja.

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia..

Gość Mihał Cherman z Gdynii
Autorko weź kąpiel w wannie ale pamiętaj żeby zamiast mydła wziąć toster Pozdrawiam cieplutko z rodzinką Kierownik sklepu pepco

Gość gość
A co.dopiero gdyby takie same majtki z Pepko :(, koniec świata, padłam.

Gość Mihał
Przepraszam za wspomniany wyżej komentarz. Ktoś się włamał na mój telefon i napisał te głupoty, których w życiu bym nie opublikował. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.