Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam sobie STRASZNY wstyd i ciągle o tym myślę

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam sobie straszny wstyd bo zostawilam w nocy na grzejniku podpaske zuzyta i zapomnialam wyrzucic a mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu z facetami.Straszny wstyd jak o tym nie myslec? Też uważacie ze to straszny wstyd?

Gość boromeusz kupewłuszko
Myślimy że jesteś strasznie głupia bo już któryś raz piszesz to samo.

Gość gość
Daj sobie spokój, oni pewnie nie raz zostawili po sobie jakieś slady i nawet o tym nie pomysleli ;p

Gość gość
Teraz musisz się wyprowadzić.

Gość gość
Mi byłoby też wstyd po czymś takim ale ogólnie to bym nie mieszkała z samymi facetami przez takie sytuacje intymne

Gość Mamiodzio
serio???

Gość gość
etam, po prostu jednorazowa wpadka

Gość gość
Mój mąż często sprząta po mnie podpaski. :D Np. po kąpieli wychodzę NA CHWILĘ z łazienki po czystą bieliznę a on w tym czasie korzysta z okazji i wpada na szybkie siku. Jak wracam to zazwyczaj już nie ma podpaski bo on wychodząc z łazienki ją zabiera i wyrzuca do śmietnika. Albo leżę w wannie, on wchodzi po coś do łazienki to też zabiera do śmieci podpaskę mimo, że ja bym ją wyrzuciła po kąpieli. Już tak odruchowo to robi. Ostatnio miałam tak, że kąpałam się dosłownie kilka minut przed przyjściem gości. Kąpiel, makijaż, ubieranie w biegu. Później siedzimy przy stole z gośćmi a ja w głowie: "K/URWA, zostawiłam na pralce podpaskę " a przecież goście mogą korzystac z łazienki. Pędzę do łazienki a tam podpaski brak i konsternacja. Po wyjściu gościu mówię mężowi, że miałam takiego stracha bo wydawało mi się, że zapomniałam o podpasce. A on do mnie: "No zapomniałaś, na pralce leżała to wyrzuciłem."

Gość gość
zostawiłaś na grzejniku zużytą podpaske, co ty je suszysz i używasz ponownie?! :/

Gość konodont
Tampony też delikatnie wyciągasz i po odmyciu z krwi i śluzu suszysz na grzejniku?

Gość gość
to przepros , i popros zeby wyzucali twoje podpaski