Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadMike

Nowy związek a kobeta i fotka pl

Polecane posty

Gość MadMike

Witam, mam pytanie bardziej do kobiet, bo męczy mnie od dłuższego czasu i chcę wiedzieć czego się spodziewać po niej, czyli mojej nowej dziewczynie. Jesteśmy razem prawie 2 miesiące, mieszkamy prawie 100km od siebie, spotykamy się 2x w tygodniu. Od pierwszego spotkania była chemia, której nie czułem u innych kobiet z którymi byłem na randkach z fotki\sympatii\badoo. Czujemy się razem bardzo dobrze, spędzamy bardzo miło każde wolne chwile. Poznałem jej rodzinę oraz najbliższych przyjaciół. Mamy też plany na wspólne wakacje Nie spędziliśmy jeszcze ze sobą wspólnej nocy oraz nie było seksu. Martwi mnie teraz jedna rzecz. Wiem, że Ona wchodzi na fotkę.pl i powiedziałem jej o tym 3 tygodnie temu. Powiedziałem jej, że bardzo mnie to martwiło i zdołowało. Zareagowała w ten sposób, że się śmiała i mówiła, żebym się nie martwił, bo od zawsze tam wchodzi, od kiedy ma tam konto, nawet gdy była w poprzednim związku. Czy takie zachowanie mam traktować jako jej brak zaangażowania w nasz związek i to że do mnie nie czuje "tego czegoś" ? Czy powiedzieć jej, żeby usunęła tam konto jeśli jej na mnie zależy ?

Gość Hajime Sugoroku
W poprzednim związku szukala lepszego i teraz szuka lepszego. Ja bym takiej kobiecie nie ufał.

Gość gość
"Czy powiedzieć jej, żeby usunęła tam konto jeśli jej na mnie zależy ?" X X X X

Gość Zuzanna Amelia  æ
Cos mi net nawala. Albo moj komputer. To wyzej to moje. X X X X "Czy powiedzieć jej, żeby usunęła tam konto jeśli jej na mnie zależy ? " X X X X Ja bym nie mowila. Jak jej bedzie na Tobie zalezalo to sama usunie.

Gość gość
21.14 dokładnie. Nie oszukujmy się, to jest portal randkowy a nie tylko społecznościowy jak facebook, pewnie z kimś jeszcze tam pisze a jak trafi się lepszy to Cie kopnie w d...e. I pisze to jako kobieta. Faceci są tacy sami. Pewnie na portalu udaje singielke