Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoswiadczona233

Co podnieca chłopaków u swojej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Niedoswiadczona233

Chodzi mi o to co w wyglądzie oraz jakie np ruchy seksualne Bo nie chce jeszcze uprawiać seksu ale np peeting i chce zrobić chłopakowi dobrze ale boje się ciąży więc seks nie wchodzi jeszcze w grę Piszcie co mogę zrobić i co w wyglądzie podnieca...ostatnio wystawały mi z spodenek majteczki i mojego to podniecało, ale co jeszcze? Dodam że on ma 17 lat więc chyba bardziej się podneici różnymi rzeczami A i jak go dotykać żeby był podniecony :)

Gość gość
mokra ci.pka

Gość NIEDOSWIADCZONA233
Ale nagie cycki ? Dotykanie ich czy patrzenie na nie

Gość gość
w wyglądzie podnieca mnie jej tyłek który chętnie wyliżę , ciałka też by mogła mieć więcej .

Gość NIEDOSWIADCZONA233
No właśnie mój chłopak dotyka ale ssać nie ssał:( a mnie też to podnieca Jak go tak dyskretnie zachęcić? Ściągnąć stanik przed nim po prostu?

Gość NIEDOSWIADCZONA233
Myślisz że domyśli się o co chodzi? Bo ja jestem jego pierwsza dziewczyna i w sumie jak chodzi o takie bliskie relacje to też jest pierwszą osobą z którą tak mam No i on jest prawiczkiem ale ja seksu nie chce narazie tylko takie zabawy Myślisz że będzie wiedział o co mi chodzi?

Gość gość
zdejmij to wtedy na pewno nie wytrzyma i się nimi zajmie , no chyba , że coś z nim nie tak .

Gość gość
kobietę to się całą całuje jak już leży naga obok.

Gość NIEDOSWIADCZONA233
No stoi mu ostatnio czułam dotykałam mu tam ale przez spodenki nie bezpośrednio , on mnie też dotykał po cipce ale chciałabym coś więcej się pobawic

Zamiast zapytać się wprost partnera wolisz pisać z obcymi ludźmi w necie, bardzo mądrze. Nikt tu nie jest czarodziejem i nie odgadnie co mu w głowie siedzi.

Gość gość
jak ty go przez ciuchy dotykasz to on też się boi coś więcej zrobić . musicie się rozebrać bo do dupy taka robota .

Gość NIEDOSWIADCZONA233
No przecież o niektóre rzeczy go pytam no ale myślę że to nie ten czas żeby już go pytać Chce go zaskoczyć czymś Żeby go coś podneicilo po prostu i pytam bo mam nadzieję że panowie doradza co ich podnieca :)

Wiesz co, takie rzeczy się powinno czuć. Jak nie wiesz, co robić to widać nie pora na seks ani nawet na pieszczoty, no sorry. Żeby dzieciaki ci miały pisać co masz robić to już trochę żałosne.

Gość NIEDOSWIADCZONA233
Ja pierdole... Pytam co mężczyzn /chłopaków podnieca u dziewczyn, to uważasz za żałosne?