Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

Na Podkarpaciu ksiądz pedofil przez 17 lat wykorzystywał seksualnie dzieci.

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

57-letni Stanisław M., ksiądz z małej wsi Lipa na Podkarpaciu, przez siedemnaście lat molestował dzieci. Sąd zdecydował o tymczasowym areszcie dla księdza. Pedofil trafił za kratki na trzy miesiące. Grozić mu może do 12 lat więzienia. Patologia w kosciele , pedofilia , kumotersrwo , rabunek finansowy wiernych . Ze tez Pan Bóg nie wypali ogniem takich śmieci z tego społeczeństwa.Chyba czeka aż ludzie sami zaczną wymierzać boska sprawiedliwość . Na pewno wszyscy we wsi wiedzieli, ale sądzili, że tak jest po bożemu i nie można kalać dobrego imienia kościoła, bo to grzech! Trzeba natychmiast wyprowadzić religię ze szkół 🖐️

Gość gość
i pisior takie rzeczy wybazgruje?

Gość gość
to nie pisior tylko agent putlera.

Gość gość
Jedynie rabunek wiernych mnie oburza

Studiowałam nie aż tak dawno temu na uczelni,na której był ksiądz Co Rucha i naprawdę dobrze,ze gostek ten nie żyje bo on pod Oławą miał dziecko a był rektorem tejże uczelni... To była głośna sprawa.

Gość gość
ksiądz też człowiek od czasu do czasu poroochać musi :D

Kiedyś w mojej powieści chciałam zadrwić z księży i tego co dzieje się w kościele,dlatego kiedyś wymysliłam sobie bohatera w mojej powieści,który był księdzem i na nazwisko miał...Boruch. Kobiety jak go widziały to mu na powitanie zawsze śpiewały: "Księdza Borucha witamy!!! Witamy,naszego księdza Borucha!!!"

Gość gość
a znałaś Mietka Nieruchaja?