Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem świadoma faktu, że nie podobam się facetom z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupła nie mam jakiś defektów w stylu pryszcze wielki nos małe oczy i tym podobnych, ale nie podobam się facetom. Jeśli budzę zainteresowanie to tylko wśród takich, którzy interesują się każdą dziewczyną. Zawsze byłam w cieniu koleżanki która bardziej podobała się facetom. Całe życie podkochiwałam się w osobach, które się mną nie interesowały. Zauważyłam, że faceci wolą mnie, gdy się wulgarnie pomaluję, niestety moja skóra źle reaguje na makijaż. Zakładałam konta na portalach randkowych gdzie dawałam swoje zdjęcie nieprzerabiane, z małą ilością makijażu. Nikt w miarę atrakcyjny się mną porządnie nie zainteresował, a jestem dobrą dziewczyną, na pewno nikt by nie stracił na poznaniu mnie. Jak napisałam coś, co mogło się nie spodobać, że na przykład jestem studentką na utrzymaniu rodziców, to czasem nawet usuwali rozmowę. Na początku myślałam, że mogło chodzić o to, że jestem raczej biedna i niczego póki co nie osiągnęłam, ale teraz myślę, że gdybym była niesamowicie piękna to mimo wszystko by im zależało. Co sądzicie?

Gość gość
"Nikt w miarę atrakcyjny się mną porządnie nie zainteresował" xxx Niestety Johnny Depp ma już dziewczynę więc musisz trochę poczekać. Ja gdy robiłem eksperyment i wrzuciłem najbrzydszą kobietę jaką znalazłem w Internecie to było 400 chętnych w tydzień.

Gość gość
Na tinderze nie da się mieć 400 chętnych w dzień gdyż są limity. Faceci dają zazwyczaj lajka każdemu, nawet dziewczynom bez zdjęcia. To o niczym nie świadczy.

Gość gość
" To o niczym nie świadczy." xxx Świadczy o tym że wyrwać faceta to nie problem. Ja gdy przełączyłem szukanie (jako facet) z kobiet na gejów to w jeden dzień dostałem ponad 100 matchy, a u kobiet dostawałem 2 matche na miesiąc, a i tak żadna nie odpisywała.

Gość gość
Oj nie doczytałam, sory.

Gość gość
Ale zrozum że facetom nie chce się przeglądać, i dają lajka każdemu, by wszystkich przewinąć i nie tracić czasu. O zainteresowaniu świadczy fakt, czy napiszą, a gdy już piszemy, czy będą wykazywać inicjatywę. A tak wracając do tematu?

Gość gość
Nie o tym jest temat. Ktoś coś?

Gość gość
Wole długowłosych. Ton Heukles jest fajny

Gość gość
To nie ja pisałam. Na co faceci bardziej lecą, na wygląd czy na pieniądze?

Gość gość
To nic dziwnego że nie możesz spotkać "sensownego faceta" skoro Ryan Gosling jest dla ciebie zbyt mało atrakcyjny.

Gość gość
Bo to temat o mnie a nie o rajanie goslingu, co za nachalny troll.

Gość gość
Sama szukajac faceta kierujesz sie wygladem i oczekujesz by oni oceniali Cie inaczej niz przez pryzmat wygladu? Dla mnie wygląd jest ważny, nie ukrywam, chcę być z facetem, ktoremu bede sie podobac ze wzajemnością, ale prócz wygladu musimy sobie tez odpowiadac charakterem. Jestes studentka na utrzymaniu rodzicow z czego to wynika? Masz czasochłonne studia? Faceci moga myslec, ze jestes leniwa albo bez ambicji. Sama nie pracowałam na studiach (rodzice mi zabronili) i bardzo żałuję, ale mialam tez problemy psychiczne i próby samobójcze. Tez mnie olewali faceci. Po studiach znalazlqm dobrą pracę, uniezaleznilam się trochę od rodziców, facetów spotykalam wielu, w końcu trafilam na wyjatkowego. Aczkolwiek to tez nic pewnego, trzeba ufać tylko sobie i licsyc na siebie. Zadbaj o siebie tj uszczesliwiaj siebie, baw sie ze sobą, traktuj siebie jak kogos waznego :)

Gość gość
gość dziś Nie posraj się tam, każdy ma inne gusta

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że kieruję się wyglądem?Co to za technika trollowania? Każdy jakoś sie nim kieruje, Ty także, ponieważ wszyscy jesteśmy wzrokowcami, a zaniedbanego z otyłością bym nie chciała. W życiu nie zadawałam się z modelami. Tak, mam wymagające studia. Wykładowcy są cały czas z nami w kontakcie i nie dają nam pracować.

Gość gość
A macie szansę dorobić sobie pod biurkiem?

Gość gość
Co za ludzie, dobra nie było tematu:(

Gość gość
Chce wikinga i już

Gość gość
Ja ci normalnie odpisze autorko. Strony typu portale randkowe to jak wielkie supermarkety. Musisz mieć coś co zwróci uwagę w pierwsze 5 sekund, w morzu pomalowanych kobiet po prostu znikasz. To nie jest kwestia bycia nieatrakcyjną tylko wtapiania się w tło na tej stronie.

Gość gość
Powodzenie można mierzyć dopiero w realu bo na tego typu portalach wystarczy być odrobinę ładniejsza od wiedźmy i już masz na peczki adoratorow. Wiele jest naprawdę średnich albo wręcz nieurodziwych kobiet ale mają to coś.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Jesteś smętna, o czym świadczy sam temat, to żałosne

Gość gość
Słuchaj, masz jakiś problem? Znasz mnie osobiście? Odczep się. Już nie piszę w tym temacie, ktokolwiek coś napisze i będzie się za mnie podawał, to nie będę ja. Na razie.

Gość gość
"Świadczy o tym że wyrwać faceta to nie problem." c Haha, "wyrwać" :D Nooo uważaj, bo kobietom chodzi głownie o seks, tak jak wam :D Uświadom sobie imbecylu, że kobiety w doopie maja te twoje "wyrywanie "! Bo każda jest świadoma tego, że większość z was poleci na każdą chętną. Kobiety chcą związku i mają wy/je/bane na propozycje seksu.

Gość gość
Jesteś sztywna i obrażalska

Gość gość
Ja się niektórym facetom podobam, ale im nie wierzę, bo sama sobie się nie podobam

Gość gość
Chodź. Tu

Gość gość
Mnie nie pociągają wręcz odpycha kobiety co mają cerę zniszczoną wtedy myślę dużo piją alkoholu, naturalna samoobrona podświadomie.