Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ok przemyslalem wiele spraw, mam 38 lat, niedlugo 39

Polecane posty

Gość gość

i chyba doszedlem do wniosku, ze jednak sprobuje podrywac studentki, chce przezyc mlodzienczy zwiazek, pierwsza milosc, chce myslec o tym na co pojsc do kina i gzie pojechac nad jezioro na weekend, a nie o kredycie hipotecznym i mozliwosciach awansu w pracy na glowna ksiegowa chce kupowac pluszaka dziewczynie i chce tanczyc przy fontaannie w letnią noc

Gość gość
Myślisz, że studentki nie myszą o codziennych problemach? Zwłaszcza te z tego pokolenia?

Gość gość
Jeśli jesteś mega przystojny, masz charyzmę i pewność siebie plus trochę kasy to pewnie masz jakieś szanse.

poderwać studenkę? Czemu tylko studentkę? Ja jak mam mocny klakson to nie mam z tym problemu. Jak nadjechałem i zatrąbiłem to wszystkie na przystanku poderwałem.

Gość gość
Yyyy że co? Masz prawie 40 lat i jeszcze nie przeżyłeś 1 miłości? Z nikim nie byłeś? I co Ty mówisz o "młodzieńczym związku"? Wiekowo za stary jesteś na młodzieńczy związek - chyba, że masz na myśli taki beztroski i pełen nowych odkryć. Taki można mieć w każdym wieku, zależy od charakteru. A kino i jezioro to świetny sposób spędzania dobrego czasu, ale nie ma sensu debatować, na co pójść i gdzie pojechać. To są proste decyzje. BTW mam 25, dopiero teraz kończę studia (w przyszłym roku), ale też pracuję i jak najbardziej myślę o kredycie na mieszkanie (chyba w przyszłym roku). Awans mam już za sobą i to nie jeden, bo pracuję od 19 r.ż. - a pluszaki dobre są dla dzieci poniżej 10 lat. Masz jakieś dziwne wyobrażenia o studentkach...

Gość gość
dzieki za opinie, daje do myślenia

Gość gość
2018.06.09 Jeśli jesteś mega przystojny, masz charyzmę i pewność siebie plus trochę kasy to pewnie masz jakieś szanse X Jakiej kasy...gość ma kredyt xD