Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby XXI wiek a niektórzy dalej uważają ze tylko urodzenie chłopca

Polecane posty

Gość gość

uczyni z ciebie pełnowartościową kobietę, ludzie maja kisiel zamiast mózgu

Gość gość
Nie zgodzę się. W rodzinie mojego męża każdy czeka z utęsknieniem na dziewczynkę. Teściowa ma trzech synów, szwagier też a ja teraz spodziewam się drugiego chłopca. W bocznych liniach rodziny męża też sami chłopcy.

Gość gość
Nie zgodzę się. W rodzinie mojego męża każdy czeka z utęsknieniem na dziewczynkę. Teściowa ma trzech synów, szwagier też a ja teraz spodziewam się drugiego chłopca. W bocznych liniach rodziny męża też sami chłopcy. X Ale to tylko dlatego, ze sami chłopcy się Wam rodzą. U mnie druga dziewczyna się szykuje, a komentarze pewnych osób są po prostu straszne. Dodam, że ja się bardzo ciesze z dziewczynki, mąż też.

Gość gość
daj spokój, na pewno tak nie jest.chłopiec czy dziewczynka to naprawdę żadna różnica kochasz jednakowo :)

Gość gość
Ty kochasz jednakowo, ale niestety prawda jest taka, że KAŻDY facet , nawet najlepiej wykształcony i mega inteligentny chce mieć syna....

Gość gość
Skąd te informacje?

Gość gość
w Chinach było tak: chlopiec czy aborcja? to straszne, w średniowieczu za urodzenie dziewczynki można było stracic życie.

Gość gość
A ja wolę mieć dziewczynkę niż syna.Mężczyźni to zło.I nie jestem feministką,po prostu widzę jacy są i co robią.Córka będzie dobra delikatna i ciepła a z syna co może wyrosnąć?Dyktator,pedofil,morderca,łamacz serc?Powiedz tym ludziom że to własnie najgorsze krzywdy wyrządzają mężczyźni i sto razy bardziej wolisz mieć córke

Gość gość
Córka dobra i delikatna? Czytając ten rynsztok na dziale macierzyńskim pozwolę sobie totalnie się nie zgodzić. Może być okazać się wulgarną nastolatką i jeszcze gorszą kobietą gdy dorośnie.

Gość gość
Mam 2 synow i jestem szczesliea. Nie chcialabym miec corki, nie lubie kobiet.

Gość gość
Gościu wyzej. Swojej córki też byś nie lubiła? No niezle pokryty łeb masz. Myślalam że każda matka kocha wszystkie swoje dzieci. jesteś niedorozwinieta emocjonalnie

Gość gość
gość dziś Po stokroć wolę mieć mordercę w domu, niż małoletni dzi*kę...

Gość gość
I bardzo dobrze. zajebalby kiedyś i ciebie i byłoby na świecie o jednego debila mniej! :D

Gość gość
08:22 No i dobrze :D akurat wg nauki życie po śmierci się nie kończy, więc się jej nie boję. Sama się usunę, jak przyjdzie czas. I już wolę, by synek robił czystki, niż znosić dzi*karskie problemy córuni

Gość gość
Puknij się w łeb człowieku. I taki debil ma dzieci . Szkoda dzieci.

Gość gość
Mierzysz swoją miarą co? :) sama byłaś puszczalska szmata w młodości to i myślisz że wszystkie nastolatki takie są.

Gość gość
Akurat to wg nauki życie po śmierci sie nie kończy? Hahaha :D dawno nie spotkalam tak głupiej osoby. :D

Gość gość
gość dziś Akurat to wg nauki życie po śmierci sie nie kończy? Hahaha smiech.gif dawno nie spotkalam tak głupiej osoby. smiech.gif x Jesteś niedokształconą patologią, więc po co zabierasz głos w temacie, na który nie masz zielonego pojęcia? :D nie pogrążaj się :D

Gość gość
08:44 Ładnie sobie wytłumaczyłaś, prostaczko :D No cóż, może kiedyś wypełnisz swój pusty łeb i pojawi się opcja myślenia i włączenia logiki. Może wtedy wrócimy do rozmowy, póki co nie ma sensu z Tobą nawet zaczynać ;)

Gość gość
Kurwa, co za idiotka. Patola i nieodksztalcona jak już sama o sobie piszesz. Wg NAUKI życie się kończy śmiercią o zamknij już gębę bo się ośmieszasz.

Gość gość
gość dziś Jesteś ignorantką i nie stanowisz dla mnie partnera w poważnej naukowej dyskusji opartej na faktach. Polecam się dokształcić, naprawdę, bo żałosna jesteś.

Gość gość
gość dziś Kurwa że co? Czym mam wypełnić, może dowodami że byłaś ta dziwka? :D jesteś tak o tepa że nawet nie potrafisz merytorycznej odpowiedzi sklecic

Gość gość
09:01 Widzę, że masz dodatkowo problem z czytaniem ze zrozumieniem? Ojej, biedna dziewczynka... smuteczek :(

Gość gość
Kobieto co ty pierdolisz?! :D no Jeszce takich rzeczy tu chyba nie było. Naukowo życie po śmierci.idiotow nie sieją. Sami się rodzą

Gość gość
Skoro jesteś taka merytoryczna to podaj źródła tych swoich rewelacji oczekujesz merytoryki a sama jej nie stosujesz. I nie pisz że mamsobie są znaleźć, bo takie rzeczy nie istnieją więc jestem ciekawa gdzie takie bzdury wyczytałas

Gość gość
Niedziela jest, do kościoła idź bo podejrzewam że stamtąd te bzdury wzięłas.

Gość gość
gość dziś Skoro jesteś taka merytoryczna to podaj źródła tych swoich rewelacji oczekujesz merytoryki a sama jej nie stosujesz. I nie pisz że mamsobie są znaleźć, bo takie rzeczy nie istnieją więc jestem ciekawa gdzie takie bzdury wyczytałas x A ja wymagam od Ciebie elementarnej bieżącej wiedzy naukowej, ponieważ nie mam najmniejszego zamiaru odgrywać roli Twojego nauczyciela i podawać Ci wszystkiego na tacy ;) włącz ambicję i się doucz, skoro masz braki. Dlaczego mam w czymkolwiek pomagać debilce, która samodzielnie nie dba o własne wykształcenie? Nie potrafisz sobie pewnie nawet wpisać odpowiedniej frazy w wyszukiwarce, by uzyskać pożądane wyniki... Jesteś naprawdę niegodna zajmowania mojego czasu :) gość dziś wyprał Cie kościół? ... nie moja sprawa :)

Gość gość
09:12 Idiotki z kafe oglądają Trudne sprawy, a nie programy naukowe , tutaj nie porozmawiasz na poziomie idź na inne forum

Gość gość
Zycia po smierci nie ma debilko i to wg nauki. Tu nie ma zadnych innych faktow naukowych. Moze naczytalas sie jakis pseudonaukowych bzdur typu kosmici zbudowali stonehenge. Oficjalnie przyjete stanowisko naukowe to brak zycia po smierci ciala. I nie obrazaj ludsi wyksztalconych bo to ty potrzebyjesz doksztalcenia sie naiwniaczko. Przecsytasz byle gowno i wierzysz w to bez sprawdzenia dowodow i zrodel samodzielnie

Gość gość
Widze ze w tym watku widac jak na dloni poziom intelektualny ludzi na kafeterii. Zycie po smierci wg nauki. Szczepionki powoduja autyzm a kp gwarantuje zajebiscie madre i szuple dziecko. Kobiety, polecam mniej bzdur w necie czytac, a wiecej ksiazek. Szkoda ze dzieci tez wychowacie na takie oszolomy :)