Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć jego dziewczynie..?

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomego,który zdradza na lewo i prawo swoja dziewczynę.I robi to nawet z jej koleżankami...znam ta dziewczynę i poprostu szkoda mi jej.Spotkalam się ostatnio po koleżeńsku z tym kolesiem i opowiadał jak ona go kocha itp a potem zaczął oowiadac jak on korzysta z życia itp i chciał mnie zaciągnąć do łóżka.Jak odmowilam poszedł gdzieś dalej na miasto spotkać się z dziewczyna która była chętna.No porażka.Jak myślicie jego dziewczyna powinna wiedzieć,tym bardziej ze zdradza ja z jej dobra kolezanka??

Gość gość
Ja bym powedziala. Sama chcialab wiedzieć i też hdybym wiedziała o kimś to bym powiedziala. Szczególnie z wtem koleś się z tym nie kryje to trzeba mu utrzeć nosa. Tylko musisz mieć dowody na podkładkę bo na słowo ci może nie uwierzyć.

Gość gość
wg mnie w koncu i tak sie dowie ja bym wysłała jej bardziej wiadomość anonimową z jakims potwierdzeniem na to, bo szczerze mówiąc bałabym sie na Twoim miejscu ze obróci sie to przeciwko Tb. Nie uwierzy, skoro go tak kocha a Cb znienawidzi bo moze uznac ze jej zazdroscisz takiego wspanialego faceta :D A sms anonimowy, zasieje w niej niepewność i zacznie go sprawdzac

Gość gość
Wiadomo,ze napisalabym anonimowo.Chyba odczekam jakiś czas żeby tego łatwo nie powiązał,ze po spotkaniu ze mną jego dziewczyna sie dowiaduje.Skoro i tak ja zdradzal od zawsze to równie dobrze jest wiele osób,które mogą być tak życzliwe

Gość gość
Ja bym chciała wiedzieć, ale i tak bym się nie zwiedziła, bo każdy facet zdradza. A jak kobieta kocha faceta to znaczy, ze jest idiotka

Gość gość
Swoją droga jakie kobiety są dla siebie straszne...kumplujesz się z kimś,chodzisz na imprezy,wstawiasz wspólne fotki na fejsa a tak naprawde sypiasz z jej chłopakiem.....masakra

Gość gość
Należy mu się żeby utrzeć mu nosa i powiedzieć w sumie.

Gość gość
Powiedziec

Gość gość
Powiedz. Dupek.

Gość gość
No dupek to malo powiedziane.Dziewczyna jest w niego zapatrzona bo średnio raz w miesiącu zabiera ja na weekend gdzieś za granice.Dwa razy do roku ekskluzywne wakacje na drugim koncu świata.Co weekend wypady nad morze lub gdzieś indziej. Ona jest strasznie w nim zakochana.A dowodów nie mam bo przecież nie wyśle jej anonimowo wiadomosci w której wysyła jakieś propozycje bo odrazu będzie wiadomo kto ja poinformował .A spotkania sprzed kilku dni gdzie opowiadał jak dyma jej koleżankę przeciez nie nagralam :P

Gość gość
Albo jak zapraszał do siebie do domu twierdząc bezpośrednio co ma ochotę robic bo dziewczyna wyjechała.