Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecykarol89

Mam 29 lat i żyję w samotności

Polecane posty

Gość kobiecykarol89

czy ktoś ma podobnie? jest skazany na singielstwo np. z choroby, brzydoty i ubogości?

Gość gość
A z którego z tych powodów jesteś skazany na bycie singlem?

Gość gość
Mężczyzna, czy kobieta? :) samotność? To znaczy, że nigdy z nikim nie byles/as? Hej, nie szukaj powodów dla czego tak jest, tylko zmień coś w swoim życiu :)

Gość gość
twoim problemem jest problem z głową karol, nie brzydota (prawdziwa lub wyimaginowana), brak kasy czy choroba na początku jak się tu pojawiłeś myślałem, że jesteś spoko, ale twoje późniejsze tematy, rozmowy ze srynikiem uświadomiły mi, że też masz nie-teges pod kopułą jak ten świr

Gość gość
A przepraszam, nie zwróciłam uwagi na nick. Karol dlaczego więc się zalisz? :) co robisz, czym się zajmujesz, może jakaś pasja jest ci potrzebna :)

Gość gość
kobiecykarol89 dziś ze wszystkich, po to je wymienilem chyba to chyba wymieniając je napisałeś "np." więc nie określało że wszystkie a u ciebie problemem jest płeć i postrzeganie się jako kobieta

moje zycie to praca, dom, jedzenie,. wysilek, spanie, sr*anie, roochanie sie, a na koniec konsumpcja towarow i ew. uslug. wiecie jakie to frustrujace i denne? nie mam nic poza tym.