Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jest bzdura ze grubaski mają dobre charaktery

Polecane posty

Gość gość

Grube baby i dziewczyny w każdym wieku zwące siebie puszystymi są o wiele bardziej toksyczne niż te chude/ z normalną wagą.Takie są moje doświadczenia.Wynika to zapewne z zazdrości/ złości na cały świat/ poczucia beznadziejności+odrzucenia itd.A może grubasy są po prostu wredne? Ale tylko kobiety, gruby faceci są inni, często całkiem w porządku.Jak taka grubaska znajdzie jakiegoś faceta to przykleja się do niego jak wąż boa do ofiary, za wszelką cenę chce zajść w ciąże.itd bo wie ze innego juz nie znajdzie.Zycie tłustej baby jest musi być naprawdę smutne, tylko ze często na własne życzenie ( nawet jak masz grubasko tendencje do tycia to z powietrza się to nie bierze).

Gość gość
Ja tam lubię duże baby! :D

Gość gość
Szczupli ludzie sa sympatyczniejsi. Z tymi grubszymi roznie bywa.

Gość gość
Ja jestem gruba, puszysta i mam zajefajny charakter :D

Gość gość
No i takie właśnie lubię! :D

Gość gość
a to peszek. a ja tam jestem gruba, cycata i totalnie nie zazdrosna o nic i o nikogo. Nie przyklejam sie przesadnie do nikogo, dziecka też nie chcę sobie robic desperacko. A tobie autorko lub autorze jakoś za dużo zółci sie ulało, czyżby coś w zyciu nie wyszło?

Gość gość
Wyćwiczone chude żmije potrafiłyby bez skrupułów zamordować człowieka, byleby tylko nikt się o tym nie dowiedział. Intrygi, oczernianie ludzi, niszczenie im życia, to wszystko dzieło chudych żmij czujących się bezkarnie.

Gość gość
My kobiety o Rubensowskich kształtach jesteśmy najlepszymi kochankami!