Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nastolatkahehh

Myślicie że ten związek przetrwa???

Polecane posty

Gość Nastolatkahehh

Jestem z moim chłopakiem 11 miesięcy usmiech.gif Od początku naszej znajomości traktowalismy się przyjacielsko. Mimo, że jestem moim chłopakiem to czuję jakby był też przyjacielem. Mogę mu wiele rzeczy powiedzieć i wiem że nigdzie tego nie rozgada. Uczy się tego zawodu którego ja również od września zacznę się uczyć (fryzjer) . Mamy 17 lat. Nasz związek już przetrwał próby rozwalenia go przez znajomych...bywały gorsze momenty, ale te lepsze również. Zna moją rodzine(mama tata siostra dziadek) ja jego rodziców znam mniej bo to on u mnie jest zawsze, ale byłam z nim już na rodzinnej imprezie u niego (osiemnastka kuzynki). Teraz jak okazało się, że mam torbiel to przejmuje się on bardzo... Myślicie że związek nastolatków może przetrwać dłużej? smutas.gif Bo nie wyobrażam sobie żeby już z nim nie być. Nie ma u nas w związku już tematów tabu, naprawdę różne rzeczy już były poruszane... On mi powiedział że jestem jego pierwszą i ostatnia dziewczyna że innej nie będzie chciał i będzie wolał być sam. On jest bardzo wrażliwy, spokojny.. Co myślicie????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować