Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

ile razy mam wam udowadniać że nie mam i nie miałem schizofrenii i omamów?

Polecane posty

po drugie gdy byłem pierwszy raz w szpitalu psychiatrycznym na Wodociągowej w Opolu to wtedy miałem depresję i stany lękowe chyba lepiej wiem od ciebie więc nie wmawia mi co innego bo goofno wiesz ciągle płakałam miałem lęki bałem się że sobie zrobię krzywdę ciąłem się bałem się w nocy spać itd to po pierwsze

A drugi raz w szpitalu psychiatrycznym teraz zimą byłem 3 tygodnie ale na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie i powtarzam nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od was

Gość gość
Masz to na piśmie schizofreniku?

Gość Namysłów Opolszczyznaa
13:28 schizofreniku tak? Ile razy mam ci jeszcze pisać że nie mam schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i innych chorób psychicznych chyba lepiej wiem od ciebie i nawet w żadnym wypisie ze szpitala nie pisze nic o schizofrenii i co zatkało cie?

Gość gość
Pokaż czubku zaświadczenie od psychiatry że jesteś zdrowy i się nie leczysz to będziemy rozmawiali :D

13:39 ile razy mam ci powtarzać że nie jestem czubkiem i nie rozumiesz co to znaczy tajemnica lekarska? Nie nie będziemy rozmawiali bo jak ja ci udowodnie że nie mam schizofrenii bo nie mam to jaką bym miał pewność że ty się nie leczyłeś w psychiatryku i że ty jesteś zdrowy no co? Może też udowodnij że jesteś zdrowy nie tylko ja udowodnie bo to działa w obie strony

Gość gość
To co robiłeś w psychiatryku?

Pisałem że pierwszy raz przez 10 dni byłem w szpitalu psychiatrycznym z powodu depresji i stanów lękowych a teraz zimą 3 tygodnie w szpitalu psychiatrycznym byłem ale na obserwacji

Gość gość
Jakoś zdrowych psychicznie nie biorą do psychiatryka, ja na ten przykład nigdy tam nie byłam.

14:11 ale nie mam schizofrenii

Gość gość
Rzeczywiscie chorób psychicznych jest sporo może i akurat schizofrenii nie masz,

Gość gość
Jestem z Tobą

Gość gość
jesteś czubkiem, udowadniasz to od lat każdego dnia na kafe. Nie ma co do tego ŻADNYCH wątpliwości. I na bank masz to w wypisie z wariatkowa. Może schizofrenii nie masz, ale świrem jesteś na 100%!!! Poza tym jesteś opóźniony w rozwoju co sam pokazałeś wklejając tu kiedyś opinię psychologa dot. swojej osoby. A poniewaz internet, a zwłaszcza kafe, nie zapomina, dlatego tak panicznie boisz się pokazać wypis. Ale nie martw się, i tak wszyscy wiedzą, że jesteś czubkiem

Gość gość
idę o zakład, że zaraz stad spierdoli i założy nowy temat. Zawsze to robi gdy mu się udowodni, że jest świrem i wyciągnie opinię w której napisano, że jest opóźniony :D :D :D

Gość gość
gość dziś 10/10 już podkulił ogon i czmychnął :D

Gość gość
Dajcie autorowi spokój, chłopak się cieszy że nie ma shizofrenii to niech się cieszy, a że ma jakieś odchyłki od normy to kto ich nie ma taki np prawik to dopieroro jest kreryn

Nigdzie nie czmychnąłem.Poszedłem do łazienki aby obejrzeć się w lustrze nago i sprawdzić podkulony ogon, ja nie mam żadnego ogona! Nigdy nie miałem żadnego ogona ale mam pękniętą duupę na pół i to mnie martwi.

Gość gość
już założył nowy temat śmierdzący tchórzem schizol :D

15:33 to podszyw

15:44 nigdzie nie czmychnąłem to po drugie a po trzecie nie jestem czubkiem ani świrem do 15:05 czemu mnie nazywasz świrem? A gości od kału stolca gołej duupy gołych fot i tych co piszą o gwałceniu dzieci nie nazywasz świrami? Ja takich rzeczy nie robię a nazywasz mnie świrem a ich nie?

gość dziś jesteś czubkiem, udowadniasz to od lat każdego dnia na kafe. Nie ma co do tego ŻADNYCH wątpliwości. I na bank masz to w wypisie z wariatkowa. Może schizofrenii nie masz, ale świrem jesteś na 100%!!! Poza tym jesteś opóźniony w rozwoju co sam pokazałeś wklejając tu kiedyś opinię psychologa dot. swojej osoby. A poniewaz internet, a zwłaszcza kafe, nie zapomina, dlatego tak panicznie boisz się pokazać wypis. Ale nie martw się, i tak wszyscy wiedzą, że jesteś czubkiem xxx może to ty jesteś czubkiem co ? i nie pisz że nie jesteś bo zniszcze cię tą samą bronią bo chcesz bym ci dał wypis ze Szpitala a jak ty napiszesz że jesteś normalny to mam w to uwierzyć to też sam udowodnij że jesteś normalny i pokaż swoje wyniki badań albo coś

gość dziś jesteś czubkiem, udowadniasz to od lat każdego dnia na kafe. Nie ma co do tego ŻADNYCH wątpliwości. I na bank masz to w wypisie z wariatkowa. Może schizofrenii nie masz, ale świrem jesteś na 100%!!! Poza tym jesteś opóźniony w rozwoju co sam pokazałeś wklejając tu kiedyś opinię psychologa dot. swojej osoby. A poniewaz internet, a zwłaszcza kafe, nie zapomina, dlatego tak panicznie boisz się pokazać wypis. Ale nie martw się, i tak wszyscy wiedzą, że jesteś czubkiem xxx po trzecie nie jestem czubkiem ani świrem do 15:05 czemu mnie nazywasz świrem? A gości od kału stolca gołej duupy gołych fot i tych co piszą o gwałceniu dzieci nie nazywasz świrami? Ja takich rzeczy nie robię a nazywasz mnie świrem a ich nie?

Gość gość
stale te same odpowiedzi i odwracanie kota ogonem :o jesteś świrem

15:59 jestem świrem tak? A jesteś psychiatrą nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie jesteś! Co wg ciebie osoby od gołej duupy czy pokazujące gołe foty na kafe i piszące o kale i tym że jedzą kał i piszący o gwałceniu dzieci itd wg ciebie nie są świrami tak? Wytłumacz mi to czemu ich nie nazywasz świrami a ja takich rzeczy nie robię a nazywasz mnie świrem dlaczego mnie a nie ich? A jaką mam pewność że nie jesteś jednym z nich?wytłumacz mi to

Gość gość
Co nie wiedziałem wiesz co odpisać?

Gość gość
ogarnij się z tym Opolem, a nikt nie powie, że z tobą coś nie tak. Większość osób kojarzy przypadłości psychiczne tylko z urojeniami, schizofrenią, depresją, a są dosłownie setki innych. Sorry, ale psychol psycholowi nie równy, że ma natręctwa i manie prześladowcze, gada lub pisze naokoło to samo jest nieszkodliwy i za to nie zamykają w psychiatryku. To też jest chore, że jedni potrzebują się znęcać psychicznie i obrażać każdego, kto coś napisze. Tu nie ma nikogo takiego, u kogo psychiatra by czegoś nie znalazł. Każdy ma swojego p/i/e/r/d/o/l/c/a

Gość Roberta to idiotka
Roberta Leszczyńska | Facebook https://pl-pl.facebook.com/roberta.leszczynska Roberta Leszczyńska jest na Facebooku. Dołącz do Facebooka, by mieć kontakt z Roberta Leszczyńska i innymi, których możesz znać. Facebook umożliwia...