Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak idziecie z dziećmi na zakończenie roku

Polecane posty

Gość gość

Z( tymi młodszymi oczywiście 0-1 )to ubieracie się jakoś ładniej czy tak zwyczajnie jak na co dzień.

Gość gość
Nie w dres ale też żeby nie wyglądać jak stróż w boże ciało.

Gość gość
Ja dopiero za rok pójdę na pierwsze zakończenie roku swojego dziecka i ja bym sie ubrala ladnie, odswietnie. Skoro dziecko idzie na galowo to matce nie wypada pójść zwyczajne ubrana.

Gość gość
Ja ubieram się ładnie na każde uroczystości szkolne.

Gość Mama 2 plus 2
Ładniej :) najlepiej w sukience a conajmniej w dzinsach i białej bluzce.

Gość gość
Dziecko ubiera sie na galowo :) chłopiec czarne-granatowe spodnie , i biała lub jasno niebieska koszula :) . dziewczynka moze jakas bluzeczka biała i czarna spódniczka lub poprostu czarno-biała sukienka :) Jesli nie składaliście sie na kwiatki to kup jakiegos dla nauczycielki , da jej Twoje dziecko gdy dostanie świadectwo :) Ja chodze na zakończenie roku jak i na rozpoczęcie . .Dzieci są razem a ja stoje z rodzicami .pozniej ide do klasy z wszystkimi jak i z innymi rodzicami a potem juz WAKACJE ;)

Gość gość
Ubieram się w sukienkę taką zwykła , wyjściową :) też nie za krótka! albo spodnie i bluzeczka , zwyczajnie byleby nie dres :D

Gość gość
Sukienka albo spodnie z materiału i jakaś bluzka. Jeansy moim zdaniem nie pasują, skoro dzieci ubierają się odświetnie to rodzice też nie powinni przychodzić ubrani na sportowo.

Gość gość
Przeważnie idę w sukience lub dżinsach i bluzce koszulowej, większość mam również w tym stylu. Hitem zeszłego roku były dwie mamusie, jedna w okropnie jaskrawej krótkiej seledynowej sukience plażowej bez ramion, druga w bluzce na ramiączkach, dresowych spodniach i klapkach gumowych.