Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bliskie wam osoby tez dzwonia do was jak cos chca lub sie im nudzi?

Polecane posty

Gość gość

Lub chcą się wyzalic i nawijac o swym życiu i problemach? Bliska mi osoba dzwoni glownie wtedy jak nie ma z kim pogadac i chce sie wyzalic..kiedy ja zaczynam mowic o czyms innym i zbaczam z tematow krecacych sie wokol jej osoby,to ona natychmiast chce konczyc rozmowe.. Kiedy ja dzwonie do niej i ona jest z kims innym typu kolezanka,facet ,szwagierki to mowi ze nie ma czasu bo nie jest sama i konczy.. Dodam,ze ciagle dzwoni i pisze do mnie gdy tylko ma jakies problemy i ktos ja wkurzy i nawija do mnie ciagle o tym...ja wysluchuje ,bo nie mam serca przerwac.ona czesto potrafila sie nagle wylaczyc gdy dzwonilam..bo akurat ktos u niej byl lub z kims gdzies jechala .. Co myslicie o takim typie czlowieka?

Gość gość
Wampir energetyczny, tez ucinaj na wstepie rozmowy typu uzalanie sie nad soba. Ty tez mozesz nie miec czasu i ochoty dolowac sie czyimis problemami.

Gość gość
Nie rozumiem takich osob jak ty autorko. Jeżeli raz, drugi a nawet trzeci ktos robi ci takie numery zaczynasz go traktowac ze wzajemnoscia. Proste. Dlaczego tobie ma byc jej szkoda, a jej juz nie musi byc ciebie szkoda? Jestes jakims gorszym sortem czlowieka?bo ona tak cie traktuje a co gorsza ty jej na to pozwalasz i sama sie stawiasz w roli czlowieka gorszego sortu, ktory ma mniej praw. Po co to robisz, po co na to pozwalasz? Lubisz byc ofiara, cierpietnica czy co? Czasami nie da sie inaczej nauczyc ludzi szacunku niz za pomoca okazania im takiego samego braku szacunku jaki oni nam serwuja. Zrozum wreszcie zasade wzajemnosci, jednostronnosc jeszcze nikomu niczego dobrego nie przyniosla.

Gość gość
Znam to

Gość gość
Taka jest większość w moim otoczeniu, przestałam słychać, przyjeżdżać...Okazało się, że nie mamy już o czym gadać. Jesteś instrumentem, to nie są normalne realcje.

Gość gość
Miałam taką koleżankę już przestała dzwonic kiedy powiedziałam jej co o tym uzalaniu sądzę. Bez przesady ja nie jestem gabinetem terapeutycznym. Ona Cię wykorzystuje a twoje życie ma gdzieś nie widzisz tego?

Gość gość
Ona ci ufa a ty źle to odbiera sz Widac ci ufa bardzo ze chce akurat tobie sie wyzalic

Gość gość
Nie, bo wiedzą, że nie lubię rozmawiać przez telefon.

Gość gość
Hahaha..mam taką siostrę .. juz nie mam siły czasami .. dzwoni .. pisze .. O dupie marynie gada bo jej się nudzi A jest po 30 .. jak ja nie odbieram telefonu to pisze albo dzwoni do moich dzieci.. nauczyłam się ją olewać.. nie odpisuje albo nie odbieram telefonu .. Messenger wyłączony i święty spokój.. przyjść nie przyjdzie bo za daleko mieszkam..