Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto iść na pierwszy raz do prostytutki, kiedy się ma 33 lata?

Polecane posty

Gość gość

Mam na oku taki dwie, trzy piękne cichodajki z portalu roksa. Z jedną z nich gadałem przez telefon, gadka była bardzo do rzeczy. Tak się składa, że w lipcu będę miał i odpowiednią ilość kasy i czasu, żeby którąś znich odwiedzić. Mam też na oku jedną dziewczynę, nie prostytutkę z innej częsci kraju, ale ją zawsze mi może ktoś przekręcić, bo też dopiero w lipcu będę mógł ją odwiedzić. Ale z nią złapałem dobry kontakt i się bardzo przywiązałem. Tą poznałem na pewnym portalu rozrywkowym (nie ważne jakim, możecie zgadywać ;)) Muszę się przyznać, że kiedy o tym myślę, czuję się nieco zagubiony...

Gość gość
Odpuść sobie prostytutką. TO ŹLE MOŻE ATRAKCYJNE TO JESŻYCZĘ NIE WSZYSTKO.Pamiętaj robią to dla kasy

Gość gość
Co z tego, że dla kasy, skoro jest orgazm - jest zabawa..

Gość gość
idz! twoi koledzy twierdza ze dzifka wychodzi taniej niz dziewczyna, wiec idz sprzedawczyku:D czym predzej, to mega okazja

Gość gość
żony też dla kasy rozkładają nogi, ale dla żon kasa to za mało. Chcą jeszcze, żeby facet spełniał ich wszystkie kaprysy.

Gość gość
14:02 - Żony są też różne. Z tą dziewczyną z wesołego portalu chyba chętnie bym się ożenił, bo ma w sobie dużo takiego ciepła i jest podobna do mnie. Ale się boję, że może mi z nią się nie udać przez odległość, jaka nas dzieli

Gość marawstala
Jak chcesz, jak dla mnie to zenada : )

Gość gość
Czemu żenada? Żenadą to jest związać się z samotną matką i obcego bękarta chować, albo wydawać na kobietę kasę przez kilka tygodni, lub miechów i zostać spławionym

Gość marawstala
Nikt Ci nie każe wchodzić w związki z dzieciatymi... Jak tam se chcesz ale wiesz, ze u kobiet bedziesz spalony .) pozostaną Ci tylko prostytutki...

Gość gość
gówno prawda, że spalony. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal...

Gość marawstala
Wiadomo, ale jak się dowie to może być różnie : ) będzie Cie meczylo jak taka bardzo wstydliwa tajemnica...

Gość gość
BSA? Edelgast? Looser?

Gość gość
nie wolałabym prawiczka niż kurwiarza poza tym możesz świetnie zaktualizować sobie bazę wirusów i wszelkiego syfu, żeby móc w przyszłości pozarażać i oczywiście tak uszczęśliwić partnerkę

Gość gość
Dmuchaj 40+ 50+ za darmo i nie płać

Gość gość
Czy warto iść na pierwszy raz do prostytutki, kiedy się ma 33 lata? Idź, bo jak nie pójdziesz to będziesz nas męczył tym samym pytaniem. tylko wiek się zmieni na 34