Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wiekszosc polakow nie potrafi uprawiać seksu ?

Polecane posty

Gość gość

patrze na amatorskie filmiki i wielu facetow potrafi rznać aż dziwne ze tak dobrze....a kobiety, lepiej sie nie wypowiadac, d**e wypnie taka postęka i to wsztstko, w zasadzie tylko sie wypina :O ja jednnak potrafie ''w******c'' faceta tak ze ma dość, wstyd mi za was

Gość gość
Znasz tylko wycienek tego co robią Polacy w łóżku.

Gość gość
jeżeli uprawiasz seks tak jak piszesz, to też jest to do duupy

Gość gość
Moje doświadczenie z Polkami jest słabe... Rzeczywiście Polki są łatwe, ale to nie przekłada się na jakość w seksie. Polki niewiele potrafią w łóżku, krępują się, brak im temperamentu. Seks z Polką najczęściej wygląda tak, że ona leży lub się wypina a ty działasz... Gdy emigrowałem do Włoch za pracą tam dopiero się dowiedziałem co to jest seks. Włoszki w łóżku to OGIEŃ! Wiedzą co robić, mają w sobie ten naturalny temperament, instynkt.

Gość gość
polki nie potrafią się bzykać to fakt

Gość gość
Racja. Turczynki to też złoto w łóżku. Niby muzułmanki, ale jak już ją masz w sypialni to głowa mała. Francuzki są super. A ze wszystkich lasek z którymi byłem, Polki są faktycznie najgorsze w te klocki. To już nawet Ukrainki lepsze.

Gość gość
to jak jaka jest kobieta w łóżku zależy od faceta, a jak jesteście pętaki bez fantazji, to tylko narzekać potraficie.

Gość gość
taa i znowu to wina faceta, żeś miernota i zwykłe zombie, trup, mięso do penetrowania... tacy beznadziejni to po co im dajesz ? buihahaha....dla faceta pewnie i ser spod napleta pewnie wylizujesz :D wazne, ze masz faceta, bo dla polaczyny posiadanie faceta i koniecznie bachorka to mus, bez tego nie jest w opinii innych bożen i januszy prawdziwa kobieta... ah ta mentalnosc piisora czy innego wsiura

Gość gość
Polakom za bardzo zalezy, sa zbyt aktywni i polki doskonale o tym wiedza. Wiedza, ze nic nie musza robic bo nam na nich zalezy i zrobimy wszystko by sprawic jej rozkosz. Gdyby polki byly aktywne seks Polakow bylby inspiracja dla innych narodow.

Gość gość
Polki to kłody.

Gość gość
Może nie bzykalem wielu polek ale w skali od 1-10 przeciętne 4+ ,był wibrator, galaretka,nawet folia plus oliwka plener ,bita śmietana pomysłów mi nie brakowało ale jakoś to ja się starałem a one nie koniecznie. Może trochę lepiej po alkoholu, i to nie zawsze.

Gość Qq namuniu
Ale po co te wszystkie hocki-klocki w lozku. Jak partner cie kreci to niczego wiecej nie potrzeba. Wyluzujcie! No chyba, ze ci nadpobudzeni albo z zerem temperamentu to potrzebuja dodatkowo jakies protezy w formie ubrania policjantki, albo seks w szpilkach. Jak masz dobra glowe to przy seksie leci w twojej glowie film. Niczego innego nie potrzeba.