Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brat nie rozumie, że jestem lepsza od niego, nawet rodzice mu to mówią

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam technikum o profilu technik organizacji reklamy. Moi rodzice są ze mnie dumni, natomiast brat poszedł do ogólniaka o profilu humanistycznym, nie zdał matury, nie radzi sobie w życiu. Pracował po produkcjach, piekarniach, nawet sprzątał i był cieciem. Teraz w wieku 26 lat skończył szkołę policealną o profilu asystent kierownika produkcji filmowej i telewizyjnej i zapisał się do szkoły policealnej filmowej w Krakowie na dwa kierunki. Ostatnio się wyprowadził a rodzice - szczególnie mama się denerwowała i powiedział, że nie ma zamiaru w tym domu mieszkać. Rodzice postanowili na mnie przepisać dom oraz połowę firmy bo ja jestem bardziej uzdolniona a mój brat bez ambicji, wieczny student, który przed 30-stką postanowił sobie podnosić kwalifikacje.

Gość gość
0/10

Gość gość
-1/10

Gość gość
Tak, jesteś lepsza. Przy okazji masz paskudny wredny charakter. Udław się tą swoją lepszością. Zamiast sie cieszyc, że brat próbuje stanąć na nogi, to byś mu najchetniej nogę podłożyła, bo idzie droga INNĄ niz Twoja.

Gość gość
Dno jesteś. Mały wstrętny jazgoczący kundelek.

Gość gość
wybitnie głupia prowokacja.

Gość gość
kto obciaga lepiej? Ty czy brat?

Gość gość
Brat jechał na samych trójach, dzieci w szkole mu dokuczały, rodzice musieli się za niego wstydzić, nie raz się na niego wydarli, że jest dupa wołowa i pokazywali mu np. za wzór mojego chłopaka

Gość gość
to rodzice też niezbyt mądrzy. tak się dziecka nie wychowuje,nawet gdy jest mniej zdolne.