Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie chcą mieć dzieci ponieważ mamy mężczyzn bardzo niskiej jakości ?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam ze faceci dziś (nie mylac z mezczyznami ) do najczesciej frustraci , egoisci , maminsynki

Nie znam się z oczywistych powodów na męskiej urodzie, ale ponieważ zarówno ze względu na pracę, jak i życie prywatne mnóstwo podróżuję i mam wielu znajomych na całym świecie, zwłaszcza w Europie, to mogę się merytorycznie odnieść do cech charakteru, które zostały poruszone w temacie.Oczywiście będę generalizował, ale i temat jest sam w sobie generalizujący.Niestety mam złą wiadomość dla pań, które liczą, że w innych krajach łatwiej znajdą swój ideał (mówimy cały czas o cechach charakteru - uroda to inna bajka.Bo wyłączając urodę pod innymi względami, Polacy są naprawdę w czubie tabeli.Jakbym miał szukać lepszych to tak uczciwie z Europy przychodzą mi do głowy tylko Holendrzy, z resztą w najgorszym razie Polacy idą łeb w łeb.Polacy maminsynki? Tak zauważyłem, że wśród Polek są chyba faworyzowani Włosi i Hiszpanie.Otóż, znowu generalizując, prawda jest taka, że w porównaniu z tymi nacjami to polscy mężczyźni są totalnymi niezależnymi samcami.Typowy Włoch czy Hiszpan rzadko wyprowadza się z domu przed trzydziestką, nawet jeżeli go na to stać.To, że kobieta po ślubie ma prać, gotować i sprzątać w Polsce bywa jednak sprawą dyskusyjną i panie się buntują - tam to jest oczywista rola żony.Zawsze też będziecie tą drugą.Najprawdopodobniej po ślubie Wasza teściowa z Wami zamieszka i to ona będzie miała ostatnie słowo we wszystkim.Tak - Hiszpanie i Włosi wspaniale adorują kobiety i przyznaję, że Polacy są w tym słabi generalnie, ale znowu, generalnie, po ślubie to się odwraca o 180 stopni.Żona to dla Hiszpana czy Włocha bardziej instytucja niż partnerka i na taką rolę się nastawcie.Podobają Wam się nacje nordyckie, na przykład Szwedzi?Znam ten kraj doskonale często tam jestem i powiem jedno.Chcecie szwedzkiego partnera?Na dzień dzisiejszy to przygotujcie się, że to Wy będziecie musiały go sobie poderwać, oświadczyć mu się, a nawet po ślubie nie będzie oczywiste, że zamieszkacie razem, bo furorę w Szwecji robi moda na oddzielne mieszkanie w małżeństwie.Zresztą oddzielne wszystko - konto bankowe, budżet, spędzanie wolnego czasu.Możecie się tam za to czuć bezpiecznie - nie licząc muzułmanów, Szwedzi Was prędko sami nie dotkną, zbyt mocno jest tam zakorzenione, że mogłoby to być uznane za uprzedmiotowienie kobiety, wiec na tym polu też będziecie musiały przejąć inicjatywę.Tylko ostrożnie, Szwedzi są rekordzistami w zgłaszaniu gwałtów dokonanych na nich....przez kobiety.Tak moje drogie, przy skandynawskim mężczyźnie w dzisiejszych czasach kobieta może się poczuć najczęściej jak prawdziwy.....mężczyzna :) Nie mogę nie wspomnieć jeszcze o Francuzach.Wbrew temu co wielu Polkom się wydaje, to według mnie, ta nacja jest jedna z najbardziej podobnych do Polaków jeżeli chodzi o charakter.Naprawdę.Tylko jeżeli liczycie na wierność, nawet nie, że na całe życie, ale taką choć kilkuletnią...To nie, po prostu nie i koniec.Wiem co mówię :) To chyba te nacje wzbudzają największe zainteresowanie Polek, więc na razie na tym poprzestanę, inaczej powstałby elaborat, którego i tak nikt by nie przeczytał. Jeszcze dodam jedną rzecz, która dotyczy właściwie całej Europy zachodniej - zaradność - wśród Polaków to niestety też powoli wygląda coraz gorzej, ale generalizując, to wciąż większość polskich mężczyzn to złote rączki - większość Europejczyków będzie dzwonić po pomoc drogową i czekać czasem na nią godzinami przy banalnej usterce samochodowej albo czekać tydzień na hydraulika, żeby wymienić kolanko pod zlewem. Oczywiście, jeszcze raz podkreślam, generalizowałem, bo temat jest taki w swej istocie.Jednak jeżeli chodzi o te cechy charakteru, które wymieniła autorka, to mówię głośne NIE! Na tle innych nacji nie jesteśmy maminsynkami, egoistami ani frustratami, jest wręcz przeciwnie!

Gość gość
Tak, doladnie. Do tego kłamcy, kobieciarze, duże dzieci, chamy, prostaki...długo by wymieniać. Dobrze ze nie czuje instynktu maciarzynskiego bo inaczej bylabym u.du.pi.ona przez jakiegos Janusza

Gość gość
Potrzebuje kobiety do loda kiedy zechce niestety

Gość gość
Kolejna frustratka założyła temat. Ile was jeszcze jest?

Gość szry
zaden lepszy? taki poziom frustracji bo zaden lepszy? zastanawiam sie czy przypadkiem nie jest o wiele gorzej i po prostu ZADEN. No niestety, gdyby byli jacys adoratorzy to raczej myslaoby sie w kategoriach "kiepski wybor ale wybor, moze trafie na kogos lepszego". a tu jest ewidentnie plucie jadem na wszystkich, jakze typowe dla jadowitych wezy - weze to lowcy, lowcy sami musza polowac na ofiary, zastawiac pulapki etc, nie ma stadka mniej czy bardziej pozytecznych frajerow w poblizu, na kazde skinienie jasnie hrabiny, to i frustracja i agresja rosnie wykladniczo. nature ciezko oszukac:D

Gość gość
To takie bez sensu . Równie dobrze mogę powiedzieć ,ze Polki to babochłopy feministyczne które myślą o chlaniu i szmaceniu się przez co będę zakładał tematy ze faceci nie chcą mieć dzieci z wymienionych wyżej powodów ale po cholerę ?

Gość gość
nie, ja znam fajnych :) a nie chce dzieci

Gość gość
a przecietna polka to szmata udająca księżniczkę która scurvi się dla paru groszy

Gość gość
Nie,polki nie chcą mieć dzieci,bo wiedzą że mogą urodzić takie same tępoty jak one same :)

Gość gość rolka
Jezdzilam bardzo dużo po swiecie ( teraz jestem zona Polaka i mieszkam w Polsce) i potwierdzam to co napisał Taki Sobie Wedrowiec. :( jAK brac sb faceta na meza to tylko Polaka. Chociaz patrząc na dzisiejszych modych mezczynz 18-25lat to jest jakas rownia pochyla leni i maminsynków. Ale starsi sa jeszcze niezepsuci.

Gość gość
wczoraj Rozsądny głos:) i tak trzymaj. One szukają frajerów i ich matek by zastąpiły opiekunki dla tych flejtuchów.

Gość gość
11,19 ty się nawet wyslowic porządnie nie umiesz, tylko nie wiadomo o co ci chodzi. :P

Gość gość
Główna cecha młodych polskich Januszy jest egoizm i brak zaradności , dlatego polki nie chcą mieć dzieci

Gość gość
A dlaczego w temacie wypowiadają ssie szry i hajime dwóch największych koniobijcow , którym posiadanie dziecka nigdy nie grozi ?

Gość gość
dziś Trzeba było matole uważać na lekcjach kiedy uczono czytać ze zrozumieniem teksty,dlatego twój mózg nie nadąża.

Gość gość
Zauważyłam że w Polsce na ojców nadają się tylko faceci ze wsi albo starsze generacje z miasta ,,młodzi miastowi się nie nadają do niczego

Gość gość
Mówisz że Polki nie chcą mieć dzieci? to dlaczego najczęściej śluby odbywają się tylko dlatego że spowodowała baba kontrolowaną wpadkę by złapać chłopa na ciążę.

Gość gość
Większość Polek nie chce mieć już dzieci , teraz to faceci łapią na ciąża i dziurawia kondomy

Gość gość
A wy się nadajecie na matki? po urodzeniu koszmarem jest zająć się dzieckiem kiedy mąż w pracy.Jak wróci często tak zmęczony że pada na" ryj" to "łolaboga" jaka to utyrana pracą,gary puste w domu bałagan i już gotowa awantura. Najlepiej by przyniósł furę pieniędzy,ogarnął dom,ugotował obiad a ona leży i pachnie.

Gość gość
W samym pytaniu jest już odpowiedź, ale trzeba trochę inteligencji żeby to dostrzec i zrozumieć. :)

Gość gość
To nie rób dzieci kobiecie , zrobiłeś to się zajmuj , 8 godzin roboty nie zwalnia cię od opieki nad dzieckiem bo kobieta to robi 24 na dobę

Gość gość
[15:59 Ciekawe jaki mają interes,uświadom mnie?Przecież agencje mają takie lale że niejedna z was do pięt im nie sięga i zawsze taniej i spokój.

Gość gość
I taki twoj obowiązek,nie zrobił ci na drutach tylko się rozłożyłaś!!!! nie chcesz dzieci to nie dawaj d....y

Gość gość
To idź do agencji ,takim jak ty to i tak nic innego nie zostało

Gość gość
A ty baranie zrobiłeś dziecko to się nim zajmuj to twój obowiązek , wsadziles brudnego smierdzacego fredzla to baw balwanie

Gość gość
A ty sobie pozwalasz wkładać brudnego fujjj musisz być wyjątkowo apetyczna

Gość gość
gość dziś A ty baranie zrobiłeś dziecko to się nim zajmuj to twój obowiązek , wsadziles brudnego smierdzacego fredzla to baw balwanie xxxxxx I ożeń się człowieku z takim motłochem,syfi i mogiła na całe życie.w gębie jak WC

Gość gość
Ty masz brudniejsza twarz facet niż niektórzy fiuta