Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Arabowie tak przyciągają kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy to sprawa tego że mają więcej testosteronu

Gość gość
Chodzi o wygląd. Ich skóra zawsze wygląda na zdrową, delikatną. Ciemniejsza skóra u mężczyzn jest bardziej pożądana tak samo jak bielsza u kobiet. Większości mężczyzn bardziej podoba się biała niż murzynka. U kobiet odwrotnie bo męska skóra ewolucyjnie powinna byc ciemniesza - taki mezczyzna pracował, polował na zewnatrz.

Gość gość
na turbaban przyciągają! :classic_cool:

Gość gość
Szanująca się, normalna, europejska kobieta w żadnym wypadku nie zwiąże się z Arabem. Są takie, które odstępują od tej zasady, ale zazwyczaj kończą bardzo smutno.

Gość gość
to ja wam powiem dlaczego, oni pięknie mówią o uczuciach zachowując przy tym samczą postawę, ale odradzam ich,jednak są to mistrzowie uwodzenia, nie wstydzą się zdobywać

Gość gość
Bo srają wyżej niż doopę mają i są władczy.. ;)

Gość gość
Ale są wyjątki, poznałam egipcjanina o imieniu Hatem (nawet nie miał na imię Ahmed, choć raz przez pomyłkę tak go nazwałam :D Był bardzo wporzo, po pierwsze bardzo pracowity, po drugie bardzo sympatyczny i to szczerze, a po trzecie w ogóle nikomu się nie narzucał tj. kobietom. ;)

Gość gość
Nie, mówił że wierzy w Allaha.

bo z Europejczyków zrobiły się straszne pipy, poza tym zawsze lepiej być w haremie zwycięzcy niż w monogamii z niewolnikiem:( ja jednak mam nadzieję, że dumny lud Słowian weźmie się w garść, znajdzie jaja i zasłuży na przytulasy spuszczając srogi łomot islamskiej hoł.... oci. erieieifjiewjfiewjfefnsdjcnsj - cenzura :O

Gość gość
przyciągają, ale tylko te głupie. i niech se biorą szmaty, co nam po nich?

Gość gość
Bo dużo gadają słodkich rzeczy ale nic nie robią a baby lubią gadanie i nie zwracają uwagi że to tylko puste słowa bez pokrycia

Gość gość
Są po prostu przystojniejsi

Gość gość
sa o wiele przystojniejsi niz europejczycy, no moze skandynawowie im dorownuja

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale moja koleżanka przyciągnęła Araba, doczekali się córki i... dwojga wnucząt. Cały czas razem pracują w swojej firmie ;)

Gość Ana 345
Goowno prawda, że są przystojniejsi. Ja mam znajomych Polaków, wysocy, przystojni, dobrze zbudowani, świetnie ubrani , żaden Arab ani inny kolorowy się do nich nie umywa. Może dlatego, że nie jestem szarą myszką tylko mega laską. I wiecie co? Mam śniadą karnację i długie, brązowe włosy. Polscy mężczyźni górą .

Gość gość
Bo leją ich po pysku i srają im do ryjów, a one to uwielbiają

"Ciemniejsza skóra u mężczyzn jest bardziej pożądana tak samo jak bielsza u kobiet." To skąd wśród niewiast taki szał na opalanie?

Gość gość
Dokladnie gosciu wyzej

Gość gość
A przyciągają!?pierwsze słyszę

Gość gość
Kto kogo przyciąga ,chyba że kozy to tak .

Gość Ana 345
Co innego Hiszpan lub Włoch ze śniadą karnacją a co innego Arab.:-) Czasy na białą wręcz porcelanową cerę dawno minęły podobnie jak na "solary". Krytykujecie Polaków bo Ci przystojni nie zwracają na Wasze uwagi.:-)

Gość gość
Ta ana to zwykły sfrustrowany Janusz który udaje kobietę

Gość gość
Niestety Polacy to brudasy przy arabach, arabscy faceci depiluja brwi , włosy na rękach , myja tyłek po kupie

Gość gość
Oni depiluja się wszędzie, bo to zarośnięte wszędzie jak bułgarski ciężarowiec i mieliby brwi ala Breżniew. Depiluja ręce, golą klaty i plecy, opalają włosy w uszach i pewnie w rowie też. Nawet dziewczyny mają zarośnięte plecy po sam tyłek, a co dopiero taki koleś. Bleeee.

Gość gość
No popatrz bo ja widzę jedynie Polaków którym włosy wystają z nosa , spod koszulki i pleców , większość ma nawet włosy na palcach

Gość gość
Bp myślą że życie to bajki 1000 i 1 nocy :-)

Gość gość
Właśnie polakom włosy wystają wszędzie ale jak na złość szybko im się robią zakola albo lysieja :////// masakra

Gość gość
To fakt, Polacy nie dbają zbytnio o siebie. Ale za to Arab, żeby wyglądać dobrze, musi pół dnia poświęcić na golenie ciała. Nie wierzę, że będzie mu się chciało to robić zawsze.

Gość gość
Chyba datego sie z nimi wiążą gdyż oni bez oporu robią kupy do ust europejką za $5000 co w przeliczeniu na nasze wyplaty to jest to sekunda pracy fizycznej lub ułamek sekundy dla pracownika umyslowego.