Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia200000

Nie czuje się doceniania przez mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Oliwia200000

Od kilku miesięcy jestem w związku. Mój chłopak wydawał się być ideałem niestety tylko na początku. Byłam pewna, ze skoro ze mną jest to mu się podobam i nie leci na inne laski. Niestety od jakiegoś czasu zaczyna mnie mocno dołować komenatarzami typu na zdjęciach wyglądasz lepiej. Pomijając fakt, ze podobają mu się moje mniej atrakcyjne koleżanki. Ostatnio nawet powiedział, że jest mu szkoda jego kolegi bo rzuciła go dziewczyna, która jest 1000/10 ale mam się nie przejmować, bo jak to ujął ty masz najlepsza d**e. Po czym weszłam na jej profil i nie była wcale taka piękna. Na co mój chłopak odparł, że to przez to, że jest niefotogeniczna, nie to co ja. Zrobiło mi się strasznie przykro, bo nie jestem przyzwyczajona do takich opinii. Zawsze faceci mówili ze jestem piękna i każdy nowo poznany od razu próbowal mnie poderwać. Jestem świadoma swoich wad i zalet, ale nie ukrywam, że opinia mojego chłopaka jest dla mnie ważna i wpędza mnie w kompleksy. Zmagam się również z depresja przez co jego słowa bolą mnie podwójnie. Co powinnam zeobic? Zostawić go? Sam nie jest przystojny, jest lekko przy sobie, ale jest znanym raperem, Wiec dziewczynom ( pustakom) się podoba. Ostatnio się podjaral, że CYCATA BLONDYNKA podała mu piwo na scene. Kocham go strasznie i jest mi ciężko.

Gość Oliwia200000
Powiększyłam sobie dla niego usta, wybielilam zęby, mam w planach zrobić korektę nosa. Niestety nie widzę, żebym mu się przez to bardziej podobała. Już nie wiem co robić

Gość gość
Raper? I wszystko jasne. Tracisz czas.

Gość gość
Pewnie to zwykły kobieciarz, skoro przy Tobie jara się cyckami innych lasek to pomysl co robi, gdy Ciebie nie ma obok! Pewnie z kim pisze i nie tylko. Miej honor i olej dziada. Taki nie będzie wierny, przy najbliższej okazji Cie zdradzi albo juz zdradził. Nie trać czasu na takiego doopka!

Gość Hajime Sugoroku
RAP = retards attempting poetry. Co tylko powiedzieć o lasiach, ktore na takie lecą. I jeszcze robią sobie karpie usta.

Gość Oliwia200000
Widzę ze mu zależy, ze mnie kocha i nigdy by mnie nie zdradził. Ale widzę tez ze nie jestem w jego typie. Może jest ze mną bo nie stać go na NIC więcej w jego mniemaniu ?

Gość gość
Taa, widać jak Cie kocha, gdyby kochał to by nie ranił Cie słowami i miałby w d..e inne laski. On ogląda się za innymi i może już kręci z jakąś na boku, a Ty naiwna gadasz Ze nigdy by Cie nie zdradził, dobre :D ile Ty masz lat ze jestes taka naiwna? Facetów nie znasz?

Gość gość
Spędzamy ze soba praktycznie 24h na dobę nie miałby nawet kiedy mnie zdradzić. To chyba taki typ faceta poprostu

Gość gość
Nawet jeśli póki co Cie nie zdradza bo pewnie nie ma okazji, to prędzej czy później zdradzi. Nie jesteś spełnieniem jego marzeń, raczej tylko zapchajdziura i z braku innych opcji jest z Toba ale do czasu, aż pozna inna, która wg niego jest lepsza, to Cie zostawi. Facet który kocha nie gadalby o cyckach innej bo wiedzialby ze to Cie zrani! Nie miej złudzeń, tu nie widać miłości z jego strony, on się ewidentnie rozglada na boki i z czasem będzie gorzej. I co z tego ze gada wiele, może nawet milion razy powtarzać ze kocha Cie, faceci swietnie kłamią, trzeba patrzeć na to co ROBI a nie co mówi! I lepiej sprawdź mu ten telefon, możesz się zdziwić...

Gość gość
Pff standard i jeszcze raper. Kilka miesięcy znajomości. Ten związek nie przetrwa. Kiedys będziecie mieli dziecko i co? On dalej na scenie z cycatymi blondynkami a Ty w domu.

Gość gość
A mzsz coś w głowie czy tylko jesteś "piękna"

Gość gość
Takim zachowaniem facet zwykle leczy swoje własne kompleksy. Pewny siebie chłopak nie jara się tym, że jakaś blondyna poda mu piwo, nie poniża swojej dziewczyny, nie mówi, że inne są fajniejsze. Uciekaj od tego typa jak najdalej.