Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veritas aequitas

Ile facet jest w stanie wytrzymać?

Polecane posty

Jestem rozwodnikiem,poznałem kobietę 10 lat młodszą . W naszym związku 9 letnim dorobiliśmy się 2 dzieci i 1 mam z pierwszego,czyli 3 kochanych do wychowania . Od 2 lat moje pożycie dzienne jak i nocne jest koszmarem. W ciągu dnia nie wiem co,jak, itp. bym robił jest okropnie o nocy nie wspomnę dostaje raz na miesiąc zadowolenie w postaci sexu , może ona tak myśli itp. Staram się o rozmowę, wiecznie nerwy ją nachodzą. Od początku w związku utrzymuję rodzinę Ona tylko narzeka i szuka lub wyszukuje błędów danego dnia.Życie erotyczne to koszmar raz w miesiącu i to prawie z przymusu od 1 roku nawet do mnie nie podeszła i nie przytuliła,dobre słowo zapomnij. Co myślicie o tym?co mam zrobić? Poważne odpowiedzi

Gość gość
Masz problem. Rozwiedz sie juz teraz! Tez tak mialem przeczkalem ztym. Poznalem kochanie 20 lat mlodsza. Zostawila mnie ta kochanka dlamlodszego! Jestem w totalnym kiblu wiec zrob to teraz i odejdz!

Wiesz są dzieci, dom mam po rodzicach stoi nad samym morzem gdzie otwierasz drzwi i wchodzisz w plaże. Może nie o to mi chodzi, CO Z DZIEĆMI?

Gość gość
Za dobrze ma i jej odwala. Tak to jest jak nie zacharuje się na swój majątek poza c**a. Niestety jesteś w d***e jak odejdzie z dziećmi to alimenty wywalczy takie ze tez się utrzyma z dziećmi. Ciężka sprawa, próbuj dalej do niej dotrzeć. Proboj ją przekonać miłością do rozmowy.

Gość gość
dziś c***e za dobrze ja bym tak chciał niestety po rodzicach nie dostałem takiego więc może na emeryturę się dorobie, ona widoczne chce posmakować trudu życia z rówieśnikami

piszesz miłością do rozmowy? jakiej rozmowy, jak usiłuje udać pijanego i wychodzę z domu to się śmieje, a jak wsiadam w auto udając choćby wypitego to dzwoni po POLICIE i dzwoni do moich rodziców gdzie już dzieci są przeciwko mnie.

Gość gość
dziś może już ją nie krecisz i ona nie potrzebuje seksu? 40 się w d***e przewraca najpierw miała 30 wzięła sobie bogacza z dzieckiem bo czas nagli a po dekadzie chyba uznała to za pomyłkę życia, tylko na co ona liczy w tym wieku? Jak to zrobiłeś że sąd oddał ci dziecko?

Gość gość
dziś czemu udajesz pijanego? Może nie udajesz i lubisz sobie wypić? Wiesz może smierdzisz alko, mam sąsiada 45 lat zadbany ale przy kontakcie pół metra wali od niego gorzala, cały tym śmierdzi

Gość gość
Do 40 może uda mi się zgromadzić pól miliona majątku netto, wtedy taka 30 jak u ciebie była by super.

Gość gość
dziś też mam działalność idę spać, bzyknij ją jak myje wannę tam będziesz się pytał one tak lubią

Gość gość
To p*****lnij jej sprawę jasno albo się ogarnie albo wypad na kasę do biedronki bez dzieci. Z taką kasa możesz mieć znowu 18-30. Pa

Gość gość
Niech się zbada może jej libido siadlo, dostanie jakieś proszki.

Gość gość
to jase ma kochanka w swoim wieku

Gość gość
znajdź sobie na boku taką co umili ci życie i nie będzie wiecznie narzekać. szkoda życia na sfrustrowaną kwokę.