Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annealmost25

Czy każdy młody mężczyzna, w wieku od 25 do 40,chce mieć biologiczne dzieci?

Polecane posty

Gość Annealmost25

Miałam kiedyś senny koszmar-śniło mi się, że mój mąż (nie mam jeszcze, ale to była postać ze snu), celowo, wbrew mojej wiedzy przedziurawił prezerwatywę i mnie zapłodnił. Boje się. Z jednej strony chciałabym mieć bratnią duszę, brakuje mi mężczyzny, drugiego człowieka, a z drugiej strony boję się, że obudzą się w nim "samcze" instynkty, goła, surowa biologia, pewnego dnia unieruchomi mnie, chwyci za nadgarstki i zrobi dziecko. Czy to prawda, że każdy młody mężczyzna chce być biologicznym ojcem??? Drżę ze strachu.

Gość gość
nie, to nie jest prawda. są tacy, którzy nie chcą. jeśli się boisz - korzystaj np. z komputerów cyklu (polecam Cyclotest) - jako naturalnej metody antykoncepcji. gdy będzie ryzyko zajścia w ciążę, będziesz o tym wiedziała i możesz uniknąć stosunku.

Gość gość
Pytasz czy KAZDY ? nie ma takich statystyk, tym bardziej kafeteria ci tego nie powie. Jeden tak, inny nie. W dodatku te checi sie zmieniają.

Gość gość
Każdy. Każdy chce spłodzić dziecko, ale nie każdy chce wychowywać.

Gość gość
Buhahaha, 40 lat i młody mężczyzna! Toż to już stary trep.

Gość gość
Mój ma w tym roku 40 i musiałam my przystawić broń do głowy, żeby się wreszcie zdecydował. U nas w grę wchodziła tylko inseminacja, bo mąż ma bardzo słabej jakości nasienie. Dzięki Bogu jedna wystarczyła, rodzę za miesiąc.

Gość gość
Nie każdy i wbrew pozorom wcale nie tak łatwo "wrobić kogoś w dziecko" jak się potocznie wydaje. Już łatwiej wpaść przypadkiem.

Gość gość
Chce seks nie chce alimentów więc dzieci dopiero gdy razem do śmierci.