Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd wziąć receptę na antybiotyk

Polecane posty

Gość gość

Help, lecze się na wlasna reke i wiem jak od ludzi którzy mieli podobna przypadlosc. Lekarrze nie maja pojecia i tej chorobie a na żądanie mi nie wypisza

Na własną rękę nie warto, bo możesz sobie zrobić krzywdę. To, że ktoś miał podobną przypadłość nie oznacza, że masz taki sam organizm, dla którego korzystne będzie takie samo leczenie... Jeśli masz świadomość konsekwencji, szukaj w darknecie ogłoszeń lekarzy i farmaceutów. Licz się z ryzykiem, że przepłacisz, by sobie zaszkodzić.

Gość gość
Gowno prawda lekarze lecza lekami objawowymi ktore nie pomagaja a ja mam już w d***e zycie wiec zrobię cokolwiek zeby sobie pomoc

gość dziś Ja nie mówię o bezwzględnym słuchaniu lekarzy, ale o nie podejmowaniu samowolki bez znajomości swojego organizmu. Robisz chociaż badania? Masz wiedzę nt prawidłowych parametrów i zależności?... jeśli stawiasz na bycie samodzielnym, to przede wszystkim wiedza i logiczne myślenie, a niekoniecznie ślepe testowanie metod wskazywanych przez innych chorych. To tylko rada. Btw, zdradzisz, o jaką przypadłość chodzi?

Gość gość
Problem z uszami

Uhm, rozumiem... Mam nadzieję, że dasz radę się z tym uporać. Powodzenia :)

Gość gość
Chwytam się brzytwy bo już nie wiem co robic tylu "specjalistow" mnie oglądało