Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola9191

Brak seksu w małżeństwie co robić

Polecane posty

Gość Ola9191

Jesteśmy razem 3 lata, 2 lata jako małżeństwo od roku nasze życie w sypialni nie istnieje sex jest raz na 2-3 miesiące. Maz nue chce mieć żadnego kontaktu fizycznego ze mną, czuje ze za każdym razem muszę sie prosić i strzelać fochy zeby mnie chociaż przytulić. Mam 27lat a on 37, nie wiem czy to moze mieć wpływ. Obydwoje pracujemy, nie mamy dzieci, jesteśmy atrakcyjni i szczupli a jednak cos nie działa. Moja samoocena spada z każdym dniem juz nie wiem co mam robić :(

Gość gość
Daj mi swój adres to przyjadę jak męża nie będzie

Gość gośćghg
Może się "zagraliście". Jak on nie chce to może jest za leniwy. Strzel mu lada, powiedz "dzięki" i odejdź. Na pewno go zaskoczysz... może coś w nim ruszy.... Aha ubierz się jak na ta okazje przystało... :)

Ma inną na boku? Ma jakieś dolegliwości zdrowotne, choroby? Może powiedziałaś coś, co go zraziło? ...czemu z nim o tym nie porozmawiasz? btw, nie proś się, tylko prowokuj, by z własnej woli zechciał Cię przytulić, jeśli on nie ma ochoty, a Ty jesteś natarczywa, to tylko zwiększa dystans i dyskomfort. To tak, jakby on zmuszał Ciebie... Jest problem, trzeba rozwiązać.

Gość gość
Może śmierdzi ci z między cycow

Gość gość
UKRYTY GEJ

Gość Ola9191
Rozmawiam albo raczej pytam czy cos sie zmieniło ale słyszę ze on nie odczuwa takiej potrzeby.