Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam z nim rozmawiać ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem 2 lata mam 18 a on 19lat . Na początku naszego związku było idealnie po między nami , choć moi rodzice nie nawiedzą go do dziś bo uważają że to nie chłopak dla mnie . Ostatnio zaczęło się dziać źle chłopak zarzuca mi że ciagle w tym samym , mam źle obcięte włosy , zły kolor , ze jestem jak typowa Grazyna nic nie chcę zmieniac Nie kazdy jest miss swiata , a ja długo bilam sie z tym zeby znalezc choc troche pewnosci siebie takmi komentarzami sprawia mi przykrość rozmawiałam z nim o tym on powiedział że nie będzie dbał o siebie tak jak ja ale ja na prawdę to robię ubieram się ładnie kupuje nowe ubrania, chodzę do fryzjera często , zawsze przy nim staram się być pomalowana... Ja nie rozumiem facetów , ja rozumiem ludzie się zmieniają na początku sporadycznie prawił mi komplementy ale teraz już nie... Ja na prawdę nie jestem człowiekiem który obraża się ale jak ja mam przyjąc takie komentarze , jak mu o tym powiedziałam to się na mnie obraził... Nie chcę z nim kończyć związku ale jak mu to delikatnie powiedzieć że jest mi źle?

Gość gość
Prosto, jeśli jest tego warty, jeśli nie no cóż.