Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dramatmatki1234

moje życie właśnie traci sens,ojciec mojej córki chce

Polecane posty

Gość Dramatmatki1234

Zabierac 9 letnią panne do siebie,i na 5 tygodni w roku .Młoda wychowywałam sama prze 7 lat ,bez jego pomocy,ppdałam go o alimenty 2 lata płaci regularnie.Zawsze pozwalałam mu się widywac z NIĄ ,ale ppd moim nadzorem.Od około grudnia zaczął wyzywać młodą ,,kaleką,itd.Przestałam mu pozwalac.sie spotykac dziś dostaje wezwanie do sądu o ustalenie widzen ,noe było by w tym nic dziwnego,gdyby nie to że siedział w więzieniu za pedofilie.Jak mam bronić moje dziecko zeby jej nie skrzywdził.Nie wyobrażam sobie ,zeby zostawała u niego na noc.Jesczsze zada widzen nez obecnosci mnie.

Gość gość
Serio? To siedzial za pedofilię to chyba by nie przyznaja

Gość gość
Jeśli za pedofilę to żaden Sad nie zgodzi się na kontakty z nocowaniem, chyba że kłamiesz. Dostanę wypis z KRK, tam jest wpisana kara i art. na podstawie którego delikwent został skazany.

Gość Dramatmatki1234
Jak załatwić ten wypis z Krk? Po co miałabym kłamać? On dostał już prawa jak dostałam wyrok o alimenty.Strasznie się o nią boję.Mam w domu też 1 dokument zę siedział,chce napisać odwołanoe ale nie wiem jak mam to zrobic.Młoda wogóle czuke przed nim bardzo dużyn stres.Nie stać mnie na wynajecie adwokata.

Gość gość
Przecież żaden pedofil dziecka nie dostanie

Gość gość
Zadzwoń do sądu gdzie będzie się toczyć sprawa i poproś o poradę ja tak ostatnio zrobiłam i pani przez telefon udzieliła mi wszystkich potrzebnych informacji wprawdzie w innej sprawie ale podejrzewam że też twoja sprawa będzie toczyć się w wydziale nieletnich tak jak moja

Gość Dramatmatki1234
Przecież prawa rodzicielskie dostał wraz z wyrokiem o alimenty.Dobra spróbuje zadzwonic i dopytać się.Ma on nawet prawo do wyboerania młodej lekarza,noe mam pojecia jak to tak jest,gdybym wiedziała ze on dostanie prawa wraz zwyrokiem w życiu bym się nie zgodziła o te 300 zl.Za taką cene.

Gość gość
Nie godz sie na to, a za pedofilie odbierz mu prawa rodzicielskie. Bron realnie swoje dziecko. Jakies prowo. Nie wierze, ze na sprawie nie przedstawilas karty karnej

Gość gość
Poza tym to jest dramat dziecka, a nie twoj. Jestes matka, dorosla, ktora moze bronic siebie i dziecka wiec powinnac stanac na wysokosci zadania.

Gość gość
ludzie ale wy macie fantazję nudzi się w wakacje pedofil i zabiera dziecko na 5 tygodni co ty wypisujesz zaden Sad mu nie da dziecka idz dziecko po dworze polataj to moze ci sie odechce wypisywania glupot

Gość gość
ty go juz miałas pozbawić praw rodzicielskich idz do mops jak nie stac cie na adwokata poproś o rozmowe sa takie terenowe punkty pomocy spolecznej zapytaj czy u was jest cos takiego umowia cie na rozmowe z adwokatem a jak juz to by nie pomoglo to poszłabym z tym do uwagi tvn ale huj by dziecka nawet nie zobaczyl na oczy

Gość gość
Jeśli to nie prowo to walcz w sądzie, widzenia tylko z tobą. Jeżeli przegrasz to przygotuj się na taką opcję, odłóż kasę i no cóż, ucieknij za granicę.

Gość gość
Oglądałam kiedyś program, facet zgwałcił koleżankę i ona zaszła w ciążę. Była sprawa o gwałt i niestety powołał jakiegoś eksperta co się wypowiadał, że w ciążę nie można zajść jak nie ma przyjemności, czyli że niby ona się na seks zgadzała, a potem jej się odwidziało. Babka też nie miała opinii nieskazitelnej, romans z żonatym, no i ławnicy uniewinnili go z gwałtu, a ten złożył papiery o widzenia z dzieckiem w obecności matki, chciał się nad nią pastwić. No i ona właśnie uciekła za granicę. Jest to wyjście, ale poczekaj, aż przegrasz, bo uciekając teraz strzelisz sobie w stopę.