Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Jestem gruba chlip. Kto pokocha grubasa

Polecane posty

Gość gość
Zamknij się w końcu, durna, pusta babo. Jeśli przeszkadza ci twoja waga, to rusz dupę. I dorosnij bo to żenada. Zaraz zleca się pajace i będą ci pisać "na pewno jesteś zgrabna i atrakcyjna blabla" a ty się posrasz wraz ze swoim ego. Hedo gol holm...

Gość gość
Jeżeli jesteś dawną "Panią Czkawką" to brałbym Cię w ciemno :P

Gość gość
Ja mogę pokochać Lubię kilogramy u kobiety, ile ich masz? Przy jakim wzroście?

Gość gość
Nie martw się, to normalne w pewnym wieku :-) wszystkie tak mamy

gość dziś Jeżeli jesteś dawną "Panią Czkawką" to brałbym Cię w ciemno jezyk.gif x Nie jestem żadnym starym userem stąd. Mam tu konto od maja, bo zamknęli kowbojki. Wcześniej nigdy się nie logowałam.

gość dziś Ja mogę pokochać Lubię kilogramy u kobiety, ile ich masz? Przy jakim wzroście? x Taka Kim Kardaszian tylko mniej kształtna.

Gość gość
Kto jeszcze łyka te głodne kawałki? Ale wy jesteście chorzy :D

Hej tu Twoja koleżanka od borderline i Vivian Fisher :D założyłam sobie konto. Nie przejmuj się hejterami :) chciałabym być jak kim bo u mnie płaskod***e , oj płaskod***e...

zuziaazuzka dziś Hej tu Twoja koleżanka od borderline i Vivian Fisher smiech.gif założyłam sobie konto. Nie przejmuj się hejterami usmiech.gif chciałabym być jak kim bo u mnie płaskod***e , oj płaskod***e... x Hej Kochana :) Bardzo miło Cię widzieć! Mi do KIm daleko, ale objętościowo podobnie - jeszcze nie otyła, ale nie szczupła :D Co u Ciebie?

I w ogóle znam ten ból że coraz grubsza i coraz brzydsza, to stały temat z moimi przyjaciółkami :(

zuziaazuzka dziś Właśnie się upilam, pogralam w Skryrima i usiłuję sprzątać mieszkanie smiech.gif a u Ciebie? x Heh, też dziś sbie 2 piwka strzeliłam, ale już ze mnie zeszły. Teraz sobie siedzę w internetach, słucham jakichś relaksujących melodyjek i rozmyślam :D x zuziaazuzka dziś I w ogóle znam ten ból że coraz grubsza i coraz brzydsza, to stały temat z moimi przyjaciółkami smutas.gif x Ale Ty masz takie problemy? Pisałaś żeś chudzina, to wątpie :P

MyszekZSamosi dziś Hey, co tam usmiech.gif ? x Hej, miło Cię widzieć :) Kolejna osoba z kowbojek/samosi! Jakoś umnkął mi Twój wpis wcześniej

Gość RomantycznyBiceps
Nikt ty p*****lnieta wywłoko nie rób sobie nadziei

Ja tak o sobie napisałam? To może ktoś się podszyl... :D ale ja zawsze mam jakieś ale do swojego wyglądu i okropne nawyki żywieniowe

A, że plaskodoopie... no ale właśnie ja uważam że mam doope plaska a resztę za gruba :D

czesc hedorivka nakarmisz mnie truskawkami ze smietanka?? :)

zuziaazuzka dziś A, że plaskodoopie... no ale właśnie ja uważam że mam doope plaska a resztę za gruba smiech.gif x Jakoś nie chcę mi się w to wierzyć ;) Pewnie ładna jesteś

Gość homosuperior666
Rivka pojedziemy razem w góry?

Gość gość
Hedorivka to stary gruby i brzuchaty troll. Mam podać więcej szczegółów? :)